Прави ако ти се прави , Давам ти ПРавата
аз тема не съм отварял до сега и не ми се занимава , по - млад си от мен , така , че....
----------
ЗДРАСТИ Маму
Късно идваш , няма как да спорим с теб
че ме чакат ще ходя " прошка да давам " ..като се прибера и на теб ша дам
Космат идиот![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бе то май на всички ни тук това ни е една от целите - да бачкаме за себе си когато и както ние си решим. Планът и той лесен, ама осъществяването му.... да се надяваме, че освен да съберем капитал ще съумеем и да го умножим, че то за сладкодумници като гледам всички много ни бива (или поне повечето)Така е не става , мойта цел както споменах беше да не ходя да бачкам за някого или да работя нещо което не ми се работи. Правилно го е казал колегата , човек трябва да има цели и да има план как да ги постигне
----------
Може да се направи такава тема , но може би когато хората разберат цената на свободата си - до тогава само ще размишляваме
Цената на свободата е ясна - пари за квартира, храна и гориво и малко джобни като за начало. Остава и тема за това да правим и съвсем ще се объркаме къде по-напред да спамим
ПП И малко пари за лаптоп и инернет.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ей, ... ама изобщо не си подстрекател ...
Колко да избълваме .... , .... все няма да ни стига ...
Пък и тука все кадри сме сбрани ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
айде темата е готовадобавил съм малко от мене си, ама за сметка на туй съм ви записал кът съкооператори и двамата
![]()
по 30 стинки са постовете... естествено
![]()
![]()
Emil Enchev (02-03-2014)