те такива хора обикновено бързо се отказват след няколко загуби .................................................. .................................................. ..................................................Наистина е така, но според мен форексът не е за хора с лабилна психика.................................... ..
Че след няколко поредни стопа или колеца косите ще им побелеят или окапят (а може и нещо друго да ги удари)
Така че, за който не са важни парите и свободата по-добре да не се захваща с форекса
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Истината, е че някои губят всичко което имат, нормално е да се хъснат назад! Другото не е нормално, да не ти пука!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ако си доктор друга работа , там вече си е бизнес здравето на хората.................................................. .................................................. ...........................................
единственото дет може да се ползва свободата е да си създадем собствена система от правила и ограниченияпри всяко друго положение е по-правилно да се нарече лентяйстване
![]()
няма как да си свободен ако си беден , това е ясно
колкото до парите , свободата струва МНОГО ПАРИ , МНОГО..
Няма да ти давам всичко на куп , помсили да видш че съм прав![]()
L1914 (02-03-2014)
То така всеки иска. Даже мисля, че това е една от основните причини на хората които цъкат по цял ден пред платформата и във форума коментари.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
За мен не е така , но зависи кой какво има предвид под понятието свобода. Или по-скоро начин на мислене.
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Бедните не може да решава.
Може Да Решава Този Който Има Пари
http://vbox7.com/play:43c268cc28
Eli2356 (02-03-2014)