Добро утро!
Купих си, преди да закарам дечко на градина, от 93,23![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
petar80 (13-03-2015)
Аз това го търгувах преди време на Инста, обаче много широк ми се стори спреда. Минах на CAD/JPY, обаче ето днес какъв номер ми е скроил брокера - за пръв път ми се случава с тоя брокер (**CC) така да мине през лимита/стопа и да не го вземе, исках да се затвори на 0, сделката е от вчера и снощи сложих нулевия лимит. Или са разширили спреда до безкрайност при тия шишове като бачкат само американците?Добре че е малко обемчето, ама не е честно всеки случай.
По принцип е далеч по тесен спреда, днес явно като повечето борси не работят е съвсем различно положението.
[IMG]https://charts.mql5.com/7/446/cadjpy-m15-**-central-clearing-2.png[/IMG]
Последна редакция от Eli2356 : 03-04-2015 на 19:20
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
petar80 (08-04-2015)