В темата може да коментирате валутната двойка, прогнози и мнения за предстоящи движения!
![]()
В темата може да коментирате валутната двойка, прогнози и мнения за предстоящи движения!
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Някой търгува ли е/к .......................................?
----------
Макар че тук тренада е нагоре и е много силен очаквам от горния край на канала да се включат мечките с цел ема200 на н1
----------
Няма да я бъде тая
единия стоп си замина , имам малка надежда за другата поръчка ,ама не бива работата . Нека да затвори Н1 и ако не е върне малко преди да затвори бара ще я затварям ръчно.
----------
това беше и другия стоп си замина
----------
еми губи се от време на време ....някой ако каже че не прави грешки и не губи то значи че не търгува![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много му е силен тренда, миналата седмица и аз го скъсявах, ама се отказах. Така като гледам няма да е тая седмица спада.
Трудна е търговията при канадеца, но много печеливша. Дори и на тоя връх е трудно да продадеш обаче.
Твоята картинка дето си я дал си прилича повече на импулс, корекция и сега си направи нов импулс. Кажи ми при йените на 4 часа не е ли същата работа(само, че импулса нагоре още го няма).
Е като има тренд, за какво вървиш срещу тренда? Все пак тренда ти е приятел, поне така разправят.Много му е силен тренда, миналата седмица и аз го скъсявах, ама се отказах. Така като гледам няма да е тая седмица спада.