Кат не можеш повече измий си краката и си лягай.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (06-08-2014)
ех че си ти грубиян. това не е начина да се говори на една дама още по-малко на ели от нашия гоофрум!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (06-08-2014)
ами ок, но все пак не е мн коректно - отстрани не изглежда така и без друго са ни малко мадамите
Наистина последното нещо, което може да стане е да взема чувството за хумор на Звездолин за нещо друго.Благодаря за загрижеността, bacop, все пак, но засега наистина няма такава опасност. Даже ми е много забавно.
И даже мисля да му изпълня препоръката, даже цялата да се измия под душа за разхлаждане, че днес нещо ми прегряха бушоните с тоя форекс и не само.. като не ме е отвел още да се разхлаждам под палмите и във водата на някой остров... това ще е засега.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 06-08-2014 на 22:49
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Яна (06-08-2014)
Bakop, ти пък си много сериозен бе.ами ок, но все пак не е мн коректно - отстрани не изглежда така и без друго са ни малко мадамите
Уважавайте тънкото чувство за хумор на някои съфорумци като Звездолин звездното магаре, D-12, Реда, Kmv...
а пък ако не го разбирате сте си за оплакване...![]()
![]()
Винаги можеш да разчиташ на нашата колегиална помощ да ти изтъркаме гърба,само за информация и без задни мисли освен ако не настояваш.![]()
Яна (06-08-2014)
Яна, не се заблуждавай по първите впечатления - точно bacop има много тънко чувство за хумор - вчера му се смях на една такава шега, дето и другите я взеха на сериозно в началото; това отгоре беше една много учтива шега според мен.
Аз обаче по-горе не се шегувах - значи до такава степен съм се ошматкала, прегряла или както там се казва, че одеве какъв часовник съм гледала не знам, обаче реших, че е 1 час напред и си затворих последната сделка ръчно, пък то сега й стигна бившия лимит, ама.. карай.
----------------
Звездолин, ще го имам предвид. То помощ отказва ли се?
ПП То до помощта да се стигне, пък ще помисля какви мисли да имам.
Последна редакция от Eli2356 : 06-08-2014 на 23:13
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Аз как се ошматках миналата седмица на среброто,срам ме е да си призная ама айде и аз за смях да стана.
Аз обаче по-горе не се шегувах - значи до такава степен съм се ошматкала, прегряла или както там се казва, че одеве какъв часовник съм гледала не знам, обаче реших, че е 1 час напред и си затворих последната сделка ръчно, пък то сега й стигна бившия лимит, ама.. карай.
Та имах един ордер от по миналата седмица в петък на него който беше с по дългосрочна цел и лимит на 200% от сметката.
И в сряда се прибирам убит направо от бачкане вечерта и без да се замисля и преценя реално ситуацията го каширах на някаква умряла корекция на само 25% и до вечерта и на другия ден направи движение къде още 60%.
Е не е голяма болка щот среброто е готино че прави чести корекции и винаги пак мога да му скоча.![]()