В темата може да коментирате мнения и прогнози за природния газ и очакванията ви за бъдещи движения!![]()
В темата може да коментирате мнения и прогнози за природния газ и очакванията ви за бъдещи движения!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
кажи поне нещо по темата де![]()
![]()
![]()
.................................................. ...................
ще ми е интересно да ти видя анализа
----------
https://forum.bg/showthread.php?868-...B3%D0%B0%D0%B7
част 1
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Гледай моякажи поне нещо по темата де![]()
![]()
![]()
.................................................. ...................
ще ми е интересно да ти видя анализа
----------
https://forum.bg/showthread.php?868-...B3%D0%B0%D0%B7
част 1
Поне е цветен
Опа, грешната тема![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
coldys (02-03-2014)
Последна редакция от Eli2356 : 04-08-2014 на 16:33
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Иииииии ,ей кво му харесвам на форекса че можеш да си търгуваш с квото искаш без да си го носиш в къщи
Представяте ли си ако трябваше природния газ да ти го дадат като си го купиш и после кво ще го правиш![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Хаха, да. Сега се сещам като съм споменавала пред някой по-неук, че търгувам с петрол, злато, сребро и пр. на световните борси колко слисано ме гледат като си мислят, че ми ги докарват с камиони и бронирани коли.И веднага бързам да ги успокоя, че от търговия може да се печели и без стоката да се пипне и види.
Пп: Пък и аз съм си спокойна, колко бързо мога да пласирам стоката, когато си реша.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ми ко ти дадат една цистерна нафта хич да не я продавашХаха, да. Сега се сещам като съм споменавала пред някой по-неук, че търгувам с петрол, злато, сребро и пр. на световните борси колко слисано ме гледат като си мислят, че ми ги докарват с камиони и бронирани коли.И веднага бързам да ги успокоя, че от търговия може да се печели и без стоката да се пипне и види.
По вашия край зиме е студено
Топлото през зимата е по хубаво и от яденето![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Ъъъ таковата,ама как я обозначават таз газ брокитата да и хвърля едно магарешко око?![]()
Яна (05-08-2014)
Да, и на мен ми стана много интересно.Ъъъ таковата,ама как я обозначават таз газ брокитата да и хвърля едно магарешко око?
Сакаси, из наше село времето си е най мИекУ,аз нямам оплакванияПо вашия край зиме е студено![]()