Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сигурно у академичните години а![]()
![]()
то май тогаз е най-големия разврат
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Ако прекаляваш с добавките към тютюна може да затъпееш доста. Имам трима познати, които всеки ден пушат и така са затъпяли, че нямам думи, а единия пък в такъв филм се е вкарал, че коремът ме боли от смях ...........................![]()
Той не е затъпял от добавки, а защото нищо друго не прави![]()
Стига с тея митове за затъпяването , то ку не знаеш най-много се затъпявало от сироп за кашлица![]()
![]()
прекомерна употреба на дъвки орбит също
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Важно е да разпускаш![]()
![]()
че прегряването има лоши последици ....
![]()
![]()
Barabata (12-03-2014)
Какво бачкат ?
Щото аз съм работил като жичкаджия и знам за какво и как говорят по строежите, а дори не пушат
А тези твоите със сигурност няма да заболеят от рак или някакви ментални болести![]()
Мда
По строежите пада голям смях , но пък и трябва да носиш на такъв![]()
![]()
![]()
![]()