Това, което правя всеки ден би било равносилно на 10-ина сини екрана при ХП-то всеки ден... Имам много болезнени спомени от едно време когато часове история изчезваха за секунди по преценка на win-a![]()
Това, което правя всеки ден би било равносилно на 10-ина сини екрана при ХП-то всеки ден... Имам много болезнени спомени от едно време когато часове история изчезваха за секунди по преценка на win-a![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз никога не съм имал проблеми![]()
![]()
но пък и не го натоварвам с нищо особено
А с лицензиран ли си![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Не е лицензиран, чисто копие е обаче. Реално разлика между лицензиран и нечовъркан пиратски няма, това е пробвано на два пъти. Разликата е че до Vista включително всички версии са крайно нестабилни ако дадено приложение се спече, в общия случай заминава всичко покрай него.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Значи си случил на мега бъгнатият XP
Аз го ползвах 10години XP-то още от първата му версия, после като излезе SP2 карах с него докато приложенията не започнаха масово да искат SP3, а тогава се появи някъде и седмицата. Но проблеми с XP не съм имал.
Преинсталирал съм до поне 20 пъти през годините, всякакви версии, машините ми винаги са били много солидни. Проблема, е че работя с много неща паралелно и често се случват засечки ако дори само едно приложение лагне нещо. А когато съм платил една камара пари за компютър очаквам да ми следва мисълта![]()
Може и с Web - платформа на работа
хем си в час с пазара, дори и да не търгуваш ...отваряш едно демо и си надничаш ...![]()
Не , не![]()
![]()
тез уеб са пълна боза
![]()
![]()
една свястна графика нямат
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Значи грешката пак е била твоя. Трябвало е да преразпределиш товара на отделни машини или да използваш VMWare...за това не знам става ли де, но с отделните машини си е оптимален вариант.Преинсталирал съм до поне 20 пъти през годините, всякакви версии, машините ми винаги са били много солидни. Проблема, е че работя с много неща паралелно и често се случват засечки ако дори само едно приложение лагне нещо. А когато съм платил една камара пари за компютър очаквам да ми следва мисълта
Наистина забиеше ли XP-to забиваше всичко, докато при седмицата забие ли нещо, само то си забива, останалите неща си работят.
Ехее, знам аз пробвах ги всичкиНе , не![]()
![]()
тез уеб са пълна боза
![]()
![]()
една свястна графика нямат
![]()
Web HotForex най ми хареса ... ами беше ми вече неудобно да звъня и да питам от работа един познат как се движи пазара
а така си следях положението ...тъкмо се бях зарибила яко и нямаше как да не мисля за Форекс![]()
Грешката не е моя я в нестабилния софтуер, вече колко години стана след 7 проблеми нямам. А товара не е голям за да се преразпределя чак, просто прекалено разнообразен, което води до опасност.Значи грешката пак е била твоя. Трябвало е да преразпределиш товара на отделни машини