Еми според мен си зависи и с каква монета меташ и с каква сила и т.нтова са фокуси за пред публиката
![]()
Еми според мен си зависи и с каква монета меташ и с каква сила и т.нтова са фокуси за пред публиката
![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
А 20 изобщо не е извадка100 е малка извадка когато шансовете са едва 50%Но такава таблица много готино показва как може да са разпределени поредни печалби/загуби.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Koгато монетата е в тренд, ще има повече поредни печеливши от губещите, а когато се контри тренда или е в рейндж, ще има пвоече загуби, така ли
Сега остава да се измисли, какво означава монетата да е в тренд![]()
Много си креативен в последно време, такива хрумвания не знам откъде ти идват![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мятах с монета от 2 пенса
Езито е с лика на крализца елизабет 2-ра, турато е с един лъв
Но езито се падаше доста по-често,а всеки път я завъртах добре
Значи езито на монетата е било в тренд![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Oleg (07-03-2014)
Аз мятах с четвърт долар ама резултата беше точно 10 на 10 , явно аз съм хванал някакъв рейндж
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Oleg (07-03-2014)
Стига съм мятал монети , файда нямаЩе наблягам на други работи
![]()
jivko78 (07-03-2014)