Ми той си е точно такъв - какво има да ги съди като са изобразили истинатаХахаха това не го очаквах! Еми браво на него! Ако си го е заслужил.. иначе стана доста озлобен - искаше да съди 3ма колеги, тъй като си бяха направили страница във фейсбук, която го иронизираше! а те на шега му бяха сложила, рога, бяха му боядисали главата зелена като извънземно и т.н. Та доста ядове имаха, но им се размина с дисциплинарна комисия от катедрата и по-ниски оценки на държавния!Не е станал озлобен - винаги си е бил такъв (наред с много велик), може би и защото е (зодия) скорпион.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 05-03-2014 на 16:44
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
хахаха е не знам какъв е бил преди, но щом казваш, вярвам ти! Той как няма да е велик, като е написал 10 учебника.. и сам опо тях учехме.
А каква зодия е не знаех, ама със сигурност му отива тази!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
я кажи според теб форекса доближава ли се до хазарта или разликата е огромна
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е то не е нужно да се познава много от преди - достатъчен е и 1 семестър при него. нали имаше кой да му напише учебниците и да ги препише - лично аз му преведох и преработих така че да пасва за туризма цяла една книга от английски - дипломната ми работа (за управление на качеството) и после я видях преписана дословно в уж негов учебник.поне да го бях осъдила пък аз за преводачески и др. права
останалите му творения пак са преписани от студентски работи.
Последна редакция от Eli2356 : 05-03-2014 на 18:10
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Те повечето учители са такива -плагиатори или там както се наричат.
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
много си краен, май имаш доста горчив опит... но не всички са такива според мен....
Е не съм краен , щах да бъда ако бях написал "всички са такива" , а аз написах "повечето"![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Eli2356 (05-03-2014)
Особено тия дето са по тез форекс събирания![]()
![]()
по добре да не си губи човек времето
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.