Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Па напиши от къде сище си сложа снимчица
Защо трябва да се крием ?
Все пак тук ще сме за дълго в този форум
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
има някои на бързо минават и след това печелят толкова добре , че не им се налага да идват тук да се хвалят![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За който форекса е хазарт май е объркал форума...........................
Ето този е по-подходящ за комарждиите http://www.prognozi.com/forum/
.................................................. .................................
Spekulanta (05-03-2014), albagpipe (05-03-2014)
От София съм.. и не се крияА дали ще съм дълго тук.. няма как да знам - първи ден ми е само!
![]()
----------
Ако за теб хазарт и комар е едно и също, може да мислиш така.. но по принцип не е така. А мисля и че всеки може сам да си реши кой форум е за него и кой не!За който форекса е хазарт май е объркал форума...........................
Ето този е по-подходящ за комарждиите http://www.prognozi.com/forum/
.................................................. .................................
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;като го прочетох и ми стана смешно,изпуснал си и затворника ,алкохолика винаги отричат тава което вършат и те винаги са прави.
![]()
По-скоро не умеят да си употребяват бонуса, както трябва и се отказват ...има и хора за които това е глупост и губене на време, защото пък са прекалено добри и си търгуват смело
собствени пари ...
Комарчето може да те ухапеКаква е разликата между хазарт и комар![]()
![]()
![]()
![]()
Оп нова колежка![]()
успех в борбата
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Ами да, възможно е, ако гледаш само в твойто село. Въпрос на възприятия. Произхода и на двете думи е чуждоезиков. Аз лично съм превеждала за Курсов проект в университета литература по въпроса. Хазарт е дейност, която има риск - печелиш или губиш.