тука по територията уж за просташко се приема да се говори с непознатикът култура един вид
в т.нар. "столица" ужким малко отсъства туй мислене, по муриканските градове може и да не е тъй
![]()
тука по територията уж за просташко се приема да се говори с непознатикът култура един вид
в т.нар. "столица" ужким малко отсъства туй мислене, по муриканските градове може и да не е тъй
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ама Джиджак, това с подсвиркване и подмятане е и много просташко според мен...подсвиркват ако минеш близо до строеж, а кой работи там? Най-интелигентните и начетени вероятно, а? Други, които подсвиркват са малките дупета, взели колата на баща си и се мислят за герои...
Ай Моля те.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
КАто каза строеж
На един строеж двама работници са в обедна почивка нa един от високите етажи на обекта. По едно време единия казал:
-Абе пикае ми се ама ме мързи да слизам чак до долу.
-Ами давай направо от тука, бе Пешо, какво ти дреме толкова сме високо че дори и да напикаеш някой долу нищо няма да види. Аз отивам за още бира.
-Добре!-казал първия, отива до ръба, извадил си го, но тъкмо да започне да пикае , другия, който минавал зад него без да иска го бутнал и Пешо полетял надолу.
2 години по-късно на един хавайски плаж си лежат три мадами и си говорят на коя страна мъжете са по-загоряли за секс.
Първата:
-Американците са най-откачени в това! Веднъж както съвсем спокойно си вървя по улицата в Ню Йорк някакъв мъж ме сграбчи, завлече ме в някаква странична уличка и ме изнасили 3 пъти преди да се усетя. Даже пари ми остави.
Втората:
-Оооо това не е нищо. Като бях във Франция попаднах на такава оргия, че направо не може да си представите. Събират се по няколко мъже в една стая само с една жена. Направо ме разцепиха.
Третата:
-Нищичко не знаете вие двете. От българските мъже по-загоряли няма. Веднъж си вървя по една уличка в София покрай един строеж и изведнъж чувам някакъв крясък. Поглеждам нагоре и гледам някакъв мъж лети от строежа към мен като си държи оная работа и с всички сили крещи "ЩЕ ТЕ ЕБА В ГЪЗААААААА!!!"