Те, руснаците знаят как да си бранят интересите. Другите да му мислят.....дето ги използват, а после захвърлят.
Те, руснаците знаят как да си бранят интересите. Другите да му мислят.....дето ги използват, а после захвърлят.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Рашъните на камион бяха дали по две Ниви бонус!!!най-вероятно Белаз предлагат най-ниска цена,и за нашите компании си е от голямо значение.Не знам каква им е цената,но-предполагам че ще е поне 30 а може и повече % по-ниска,което ги прави атрактивни за нас.Но по функционални показатели едва ли се различават и едните и другите извозват товари............
.................................................. ................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз не съм много добре с руския, тези от беркут нали бяха за борба с безредиците, доста жестоко се разправиха с протестиращите .........................................Прочетете статията и вижрте видеото, какво са правили хубавците от Беркут
по време на събитията:
http://www.unian.net/politics/876861...z-stranyi.html
160 хил. души редовна армия в Украйна вече са приведени в пълна бойна готовност. Вече тече и мобилизация на запасняци, затворено е и въздушното пространство над страната за военни самолети.
Read more: http://europe.actualno.com/Vyrhovnat...#ixzz2uoNDccWG
ivaceda (02-03-2014)
НАТО: Действията на Русия застрашават мира в Европа
Расмусен призова Москва да прекрати военните си действия
Действията на Русия застрашават мира и сигурността в Европа. Това заяви пред журналисти генералният секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен преди началото на извънредното заседание на Северноатлантическия съвет и на комисията НАТО-Украйна този следобед, съобщи БТА.
Расмусен уточни, че е свикал извънредното заседание заради военните действия на Русия в Украйна и заради заплахите на руския президент Владимир Путин срещу тази суверенна нация. По думите на генералния секретар, руските действия нарушават принципите на Хартата на ООН.
http://www.dnes.bg/world/2014/03/02/...-evropa.217605
Питам се дали Европа , САЩ и НАТО ще останат само наблюдатели, ако се стигне до военен конфликт или ще предприемат мерки.
А пък Путин май си мисли, още е в периода на Студената Война и че Варшавският договор ще дрънка оръжия заедно с него.
Според мен губи представа за новите реалности или надценява военната мощ на страната си.
аз пък си мисля , че пак са раздли картите под масата и пак бедният човек ще го отнесе .
Нови , стари - панаири .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Аз от автомобили много не разбирам и ще ти дам различен пример!
Преди 7-8 г. брат ми и баща ми решиха да си купят нови карабини произведени в САЩ по силни и калибър 30/06 /масов калибър в момента/.
Аз взех старото Бърно от баща ми /произведено в Чехословакия/. Има невероятен механизъм никога не ми е заяждал и стрелям като на полу автомат...
Брат ми рядко може да вкара патрон след първия изстрел /механизма е пълен боклук но е американски/.
Скоро ще се върне към старата си Винтовка/тя си работи като часовник-не засича/!!!
извднъж СИРИЯ........СТАНА......НЕАКТУАЛ НА.......
А ТАМ ЗАЛОГА Е В ПЪТИ ПО ГОЛЯМ........../КАТАЛИЗАТОР.....ЗА ИРАН/
ЖЕНЕВА2.......ЯВНО.......СА УДАРИЛИ НА КАМЪК......И СЕГА ИЗВИВАТ РЪЦРТЕ НА ПУТИН....
КИТАИ ОЩЕ СА В ИЗЧАКВАТЕЛНА ПОЗИЦИЯ......ЗА УКРАИНА......
два са въпросите:
1 защо след ,а не преди олимпиадата......става екшъна......./Русия щеше да спести 50милярда с които можеше да си купи МАИДАНА в Киев.....НЯКОЛКО ПЪТИ........?????
2 как така ПУТИН поиска разрешение за намеса, след бягството на Янукович....а НЕ преди това........,когато нещата не бяха изтървани......и даже имаше примирие.........?????
пиеската е явна......но жертвите в нея вече са реални за голямо съжаление.........!
дали КИЕВ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ НАЧАЛОТО/КИЕВСКА РОС/ И НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА РОССИЯ.........ПРЕДСТОИ ДА РАЗБЕРЕМ.......
ПРИ ВСИЧКИ ПОЛОЖЕНИЯ........нещата не се развиват добре за нашего брата.....
Последна редакция от alf : 02-03-2014 на 17:01