Как ги виждаш, като МТФ-те изостават със съответните барове според разликата във фреймовете, ... ?Гледам стохастиците (МА-та не толкова важна)
Както се вижда стохастиците от 5М до 30М са за дълги
После вече се вижда, но в текущия момент за вземане на решение, инфото не е особено читаво ...?
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Гледам индикатора, който показва стохастиците от 1М до 4Ч а и има МТФ идикатори които показват текущо в каква посока са стохастиците (не помня дали съм го качвал ) и сега работя върху нов темплейт (с този индикатор)![]()
Да бе, предполагам какво гледаш, но това което искам да кажа е, че ако си на М5, а МТФ стоха е настроен на един час да речем, то той променя стойността си на всеки 12 петминутни бара, т.е. при затваряне на часови бар.
Докато това се случи той постоянно изостава, в случая до затваряне на 12-то петминутно барче ...
При стох-бар индикатора математиката и поведението е същото ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Гледам "челюстите" на 5М и 15М да са отворениДа бе, предполагам какво гледаш, но това което искам да кажа е, че ако си на М5, а МТФ стоха е настроен на един час да речем, то той променя стойността си на всеки 12 петминутни бара, т.е. при затваряне на часови бар.
Докато това се случи той постоянно изостава, в случая до затваряне на 12-то петминутно барче ...
При стох-бар индикатора математиката и поведението е същото ...
При тази дълга цената спря да пада на това ниво (подкрепа на ТФ от 5М до 4Ч)
Също имам индикатор който показва в текущия момент как са "челюстите" на стохастика (независимо за кой ТФ).
Оня със стрелкичките имаш предвид, предполагам ...?Също имам индикатор който показва в текущия момент как са "челюстите" на стохастика (независимо за кой ТФ).
Стох-бар индикатора ...?
Ко променяш у темплейта пак ...?
Ти ли си ги програмираш стохастиците? Или само темплейта като изглед ще го промениш, че като викаш новите стохастици се обърках.Днес или утре ще кача графика с темплейта с новите стохастици .............![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (22-03-2014)