Не се заяждам по презумция.
Но почти всеки ден л1914 изтипосва супер перфектните сделки и всеки път критериите му за изход са различни. Е как може да се случи това нещо в действителност ?
Олег нямам всеки ден сделки по над +50![]()
И не хващам всяко движение![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (15-05-2014)
Е аз какво да кажа като от началото на годината имам на долар/йена сигурно 25-30 сделки, от които 1 или 2 са на мижав минус само. Общо съм събрал около 1100-1200 пипса. Ама той пазара още шугав и затова. Я да тръгне тренд и ще ям дървото.
Виж за другите инструменти (изключая даксот и джонсито и донякъде злотото) ще си мълча, че не е за разправяне![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Критериите си ги описвал, но не и кога кой критерий се взима под внимание. Един път било на съпротива, втори път било на отдалечаване от канала на матата, трети път било на плюсов стоп...нищо с пълна яснота.
Аз като имам изход е или на фиксиран таргет от 20тика, повечето са такива или на 50, ако предходният суинг е бил силен. Много рядко на съпротива/подкрепа, на плюсов стоп и т.н.
Т.е. на стоп да, но тогава вече е поради неразвитие на сделката.
И винаги е ясно защо.
При теб такова нещо не виждам.
Не мога да броя до толкова![]()
ПП сега сериозно ще отговоря на въпросът ти
За мойта сметка не казвам
Преди време бях решил да покажа на бонусарките ми Trade Explorer (Report), но се отказах
----------
Индиците ми помагат за изхода, понякога се получава много добре понякога не чак толковаПри теб такова нещо не виждам.
Ае лека от мен, че много огладях и отивам да обядвам
А и не използвам фиксиран стоп/лимит опитвам се да цоцам от пазара възмножно най- много![]()
Последна редакция от L1914 : 15-05-2014 на 12:47
И аз така мисляНо не мисля, че 1914-ката се прави на Ван Гог. Но всеки си отговаря за собствената софра и джоб,
най-много сделки май точно той качва тук във форума, ....................
----------
-------------------------- ----------------------------------
Изглежда , че отново не си в кондиция ,
би било добре да четеш , преди да коментираш![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb