Браво колега, поздравления за добрите позиции. Опасен е DAX, но и много дашенДнес го изядох този Дакс ...................
4 дълги за + 115 тика
И една къса за -16 пойнта![]()
Браво колега, поздравления за добрите позиции. Опасен е DAX, но и много дашенДнес го изядох този Дакс ...................
4 дълги за + 115 тика
И една къса за -16 пойнта![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добре си се движи, както си му е реда за индекс. Лошото е, че след като ми избриса тънкия стоп преди седмица и вече не ми е давал сигнал за вход и сега само пляскам на джонсито![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Не съм мислил да местя стопа
Имах предвид, че като направи някой тик в мойта посока и когато Р:Р стане 1:1 местя стопа на БЕ, както беше в този случай![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз днес така се изсигнализирах с една къса, че ще ми държи влага на акаунта поне ден-два може и повече![]()
И аз се надявах да върне малко от тия нива, ама явно пак ще тества върха и тогава евентуално....На 9790 го чакам за реванш заради днес![]()
Европейските борси отново затвориха на зелена територия
Добри корпоративни данни изместиха огорчението от спада на бизнес увереността в Германия
В Германия DAX 30 записа увеличение от 0,54 на сто до ниво от 9 754,43 пункта. Френският САС40 приключи сесията с ръст от 0,25% до стойност от 4 505,02 пункта
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Ще пробие ли нагоре дакса или и днес сме в рейнджовицата.....?
Ами ако продължи еврака да пропада, може и да продължи с възхода. Надявам се защото хем съм къси в еврото, хем съм дълги в индексите (в джонсито де, но то почЕти е в хармония с даксот)
Така или иначе по-така новините за пазара са утре, може и да порейнджи малко след два дни напъни![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Дано да продължи нагоре да видим нови рекорди..Сега е на добри нива в долната част на рейнджа ама дали са достатъчно добри не се знае
----------
Айде даксито пак тръгна да атакува върха....
Най-вероятно днес няма да има пробиви и утре ще е по-интересно както казва D12
----------
Мъчи се нагоре да пробие, ама не иска да ми зарадва дългата........
![]()
D-12 (14-05-2014)
9794 е предишния връх ..... може да го пробием с малко и да се сюрнем надолу, а нищо чудно падането да започне и от тук