там е истинатаДрага и двете дълги ги затворих на 9524.Без това рядко държа отворени позиции през нощта.
Така че, утре ще дебна за нов вход.
Дакса защо не го следиш?Не минава ден без да направи 100 пойнта. Последно време как са заспали валутите сериозно се замислям да почна да следя и американските индекси.
аз от известно време само тва гледам
----------
а и се убеждавам, че ако обема е приличен е достатъчно да се следи 1 инструмент през янките (некой индекс) и нещо сутринта
кабел примерно....
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Сутринта имах и сигнал за къси преди изсипването му, но снощи сънувах кошмари и се събудих мнооо късно![]()
![]()
Така че наистина може се следи един инструмент, който да носи добра печалба![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
мхм
така и концентрацията е съсредоточена
в/у него....
особено ти както "цъкаш" на малките фреймове....
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
драгата (05-05-2014)
Зависи вече и от стратегията, ако си на големите таймфреймове, не може да разчиташ на само 1 инструмент.Сутринта имах и сигнал за къси преди изсипването му, но снощи сънувах кошмари и се събудих мнооо късно
Така че наистина може се следи един инструмент, който да носи добра печалба
Emil Enchev (06-05-2014), драгата (06-05-2014)
Този вход от средата на нищото, по каква причина е L1914 ?
L1914 (06-05-2014)
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
L1914 (06-05-2014)
Oleg (06-05-2014), Emil Enchev (06-05-2014), драгата (06-05-2014), nnikos (06-05-2014), GMG (07-05-2014)