явно не си се поучил че с тези добавки рано или късно фалираш, - като уцелиш по-голяма корекция или ако си объркал посоката на тренда ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абеее както знаеш. Така и така.с добавки печелиш с добавки губиш. Все. Едно да пуснеш 1 лот или 2. Разликата е във времето.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Ще видим след няколко дена кои от кого ще се учи!!!
През последните месеци точно тази стратегия и точно при тази двойка ми носи най добри резултати.
п.п. За този месец имам едно теглени ти можеш ли да се похвалиш с нещо???
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тази стратегия е добре ако си по посока на тренда , тогава може след всяка корекция да добавяш
но ако тренда се обърне или започне по-голяма корекция , тогава сметката започва много бързо да заминава, още повече ако добавяш през 20-30 пипа
Добавките винаги трябва да се правят по определени правила, задължително да не минаваш даден максимален обем , и задължително със стоп , ти поне последното го нямаш
но ти си решаваш как да тъгуваш
Аз пък ще имам сигнал за дълги, ако цената остане на сегашните нива или се покачи. Гледам си 1W, която е още във възходящия тренд и сигнала ми е по 4ч.
Навих си аларма, да не го изтърва, че като ме грабне деня от дрямка в дрямка и между тях почивки и................
----------
Готово, купихме го от 1,4523 и го оставяме на произвола на пазара
----------
Опс, набързо го затворих с печалбица 7 пипса. Нещо кардинално съм си оср*л анализа и съм бил в грешка. Не е лошо, че съм оср*ал, лошото е, че не мога да разбера КАК и по-точно какви котировки съм гледал
Имах преди седмица някакъв проблем със свалянето на хистори и ми изобразяваше някакви причудливи графики с несъществуващи котировки. Предполагам, че е станало в този момент
Поне вторичната проверка показа, че единствено на тази дЕвойка е проблема и ще наострям отново молива за нови сметки![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Яна (18-06-2014)
Много се изненадах като прочетох , че имаш сигнал за дълги но сега вече всичко ми е ясно!Аз пък ще имам сигнал за дълги, ако цената остане на сегашните нива или се покачи. Гледам си 1W, която е още във възходящия тренд и сигнала ми е по 4ч.
Навих си аларма, да не го изтърва, че като ме грабне деня от дрямка в дрямка и между тях почивки и................
----------
Готово, купихме го от 1,4523 и го оставяме на произвола на пазара
----------
Опс, набързо го затворих с печалбица 7 пипса. Нещо кардинално съм си оср*л анализа и съм бил в грешка. Не е лошо, че съм оср*ал, лошото е, че не мога да разбера КАК и по-точно какви котировки съм гледал
Имах преди седмица някакъв проблем със свалянето на хистори и ми изобразяваше някакви причудливи графики с несъществуващи котировки. Предполагам, че е станало в този момент
Поне вторичната проверка показа, че единствено на тази дЕвойка е проблема и ще наострям отново молива за нови сметки
Утре очаквам да тестваме 1.44...
D-12 (19-06-2014)
Посмятах снощи пак и се оказа, че тази дЕвойка НЕ ТРЯБВА ДА Я ПИПАМ! Стратегията ми за нея е била грешна, нямаше в дългосрочен период (2-3години) да се набутам, но резултатите бяха крайно незадоволителни и не оправдаваха търговията! Като се вземе предвид и изключително тънкия пазар, който е бил години наред преди 2009, направо щеше да си е грешка!
Засега остава в кошчето!
Успех на теб и ако случайно измисля някаква цака, ще се върна отновоМоже би трябва да поогледам нещо на дневна за последните 10-12+ години
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
Тази двойка е най добра за седмична-месечна търговия дори и по дълги периоди!Посмятах снощи пак и се оказа, че тази дЕвойка НЕ ТРЯБВА ДА Я ПИПАМ! Стратегията ми за нея е била грешна, нямаше в дългосрочен период (2-3години) да се набутам, но резултатите бяха крайно незадоволителни и не оправдаваха търговията! Като се вземе предвид и изключително тънкия пазар, който е бил години наред преди 2009, направо щеше да си е грешка!
Засега остава в кошчето!
Успех на теб и ако случайно измисля някаква цака, ще се върна отновоМоже би трябва да поогледам нещо на дневна за последните 10-12+ години
През следващите месеци озито очаквам да поскъпва а еврото да пада + суапа!!!
При всяка корекция набивам къси...
п.п. днес затворих една от добавките на 1.44617 и ако продължи еврото да расте може и да ми активира чакащата.
Очакванията ми днес да видя 1.44 вероятно няма да се сбъднат.
Щом държиш по седмици-месеци сделки, какъв фрейм гледаш за анализа и входовете. Дневна, седмична???
Дневни и седмични.
Сега като работя не обръщам много внимание на форекса защото нямам толкова свободно време.
Смятам, че озито има голям потенциал за растеж в следващите месеци...
D-12 (19-06-2014)