Бафссс, Джонсито го разчекнаха. Само да не дупне 17К, че може да се размирише. Какъв е този песимизъм, каква е тази паника, я внимавай в чертежа![]()
Бафссс, Джонсито го разчекнаха. Само да не дупне 17К, че може да се размирише. Какъв е този песимизъм, каква е тази паника, я внимавай в чертежа![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Не знам кой е тоя следващ връх, за който говориш. Ако може да пуснеш картинка или поне да кажеш на кое ниво е, може и да постигнем някаква яснота. Аз го бях пуснала така, за който не си спомня.
Малко актуална информация:
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
то и няколко междинни фибонака там може да се начертаят, включително и някое и друго разширениеконкретно по тоз чертеж мисля требе да се търсят половинки и цели нива, не точно фибоначита
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Eli2356 (11-09-2014)
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
Eli2356 (22-09-2014)
Точно 4 месеца чакане и HangSeng затворено на +1884 пункта или другояче кацано +14,5% доходност
Последвано от късо от 24428 и стоп там малко отгоре някъде![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (23-09-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е то тъй то... отначалото кьотек, после някой и други месец позатихване, и след туй ще си потегли убаво стабилно нанякъде сигурнов индекси жгу вкарват ли на али баба му или рано още
![]()
И аз така си спомням. А това Алибаба трейдъра днес/утре го пускат за релна търговия, ама след дъжд качулка.
Мен ме е яд за SP500 - в петък взех от къси. После пак така хубаво бях укъсила, бях сигурна че ще пада, обаче затворих с предположението днес да пусна пак от по-добро ниво, обаче като беше за укъсяване си бях заела капитала с трите йени и накрая нищо.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz