Голямо кикерчене, голямо нещо...
Браво
-----------------------------------------------------------------------------------
Голямо кикерчене, голямо нещо...
Браво
-----------------------------------------------------------------------------------
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
драгата (26-08-2014)
е те тука побеснял крокодил, пак от същата платформаза жалост нема пари изкарани на неговия гръб
че язе само на демо я гледам минджата кът за без пари
[IMG]http://i.imgur.com/OCv**Sy.jpg[/IMG]
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
внимавай да не та УапИ тоз крокодил![]()
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ем тренировките са безплатни....
за тва са тренировки...като идем на олимпиадата ще земем златото тогаз![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
нема страшно - плеснах го овреме през муцуната
ем сега за сега ми пасва на далаверите демо от фхцм-то за минджата да киризя котировки, барабар с едно друго демо на мета пета от актива
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
#SPX ако не отиде до 2028 те па на...без крокодил го виждам.
.. т.е. дотам и после много надолу.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ели,какво е това SPX? Че нещо не го намирам из платформите си#SPX ако не отиде до 2028 те па на![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
https://www.tradingview.com/chart/SPX500/
...................................
Яна (02-09-2014)
Има го на Инста. SP 500 Index, демек индексът Стандард енд Пуърс казано по нашенски - американският eквивалент на немския DAX, средна цена на набор от акции на американски компании. Понеже по някаква причина се движат ръка за ръка, само че Дакс се търгува 10:00–18:30, а SP - 16:30 дo 23:00 ч. Може да се замени и с Дау Джоунс, но него го няма на платформата на другия ми брокер и затова се занимавам със SP
Последна редакция от Eli2356 : 02-09-2014 на 23:17
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Яна (02-09-2014)
Оня нашенски играч който споменавах преди и който два пъти от 5К беше направил 50К търгуваше точно този индекс.Има го на Инста. SP 500 Index, демек индексът Стандард енд Пуърс казано по нашенски - американският вариант на немския DAX, средна цена на набор от акции на американски компании. Понеже по някаква причина се движат ръка за ръка, само че Дакс се търгува 10:00–18:30, а SP - 16:30 дo 23:00 ч.Може да се замени и с Дау Джоунс, но него го няма на платформата на другия ми брокер.
ок, мерси....знам гоSP 500 Index
сложих го преди 20тина дена,ама само го наблюдавам