Ново дъно на седмична очаквам.... ама може и да не е тая седмица. Очаквам слаб австралийски долар като цяло.
Ново дъно на седмична очаквам.... ама може и да не е тая седмица. Очаквам слаб австралийски долар като цяло.
D-12 (12-03-2014)
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Spekulanta (12-03-2014), звездоброец (12-03-2014)
D-12... нощес имаме данни за безработицата и данните има голяма вероятност да изненадат приятно.. аз лично не бих държал къси тука.. а изглежда, че и паниката на пазарите взе да отшумява.. това което буташе Озито надолу до сега..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
D-12 (12-03-2014)
Щом трябва, ще следим нещата изкъсо. Положението под контрол. Стоповете са налице. Каже ли пазара кръгом, ще изпълняваме
И новозеландски фундамент ще има и австралийски ще има......аз пък си чакам Хобита с хубаво качество най-накрая, да си го врътна някой уикенд и да позяпам пак пейзажи от зеления континент![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Малко прибързано влезе на озито ама карай
И аз така правя по някога ............
Ето картината http://www.mql5.com/en/charts/158437...staforex-group
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
На тази картинка много ясно се виждат двата еднакви лега до долната линия на рейнджаМалко прибързано влезе на озито ама карай
И аз така правя по някога ............
Ето картината http://www.mql5.com/en/charts/158437...staforex-group
Там е трябвало да се стреля с дълги, ама аз изтървах и преди малко отворих една с цел 0.9007
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти си бил значи акулата, дет ми взима парите толкова време!Положението под контрол.
Бъзика настрана, много готино движение става при двойката.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.