То да беше България, да се знае изхода от избори и референдуми. А те ония часовникари си правят каквото си искат. Пълна безконтролност на вота![]()
То да беше България, да се знае изхода от избори и референдуми. А те ония часовникари си правят каквото си искат. Пълна безконтролност на вота![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
pablo (28-11-2014)
То затова среброто, както и златото днеска падат надолу, но какво ли очакват от референдума...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Май и при металите се заформя хубава пързалчица ми се струва .......................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тук май няма да има голямо раздвижване както при златото, но предстои да видим...
Да им пратим малко от нашите роми и бароните им да ги научат как се правят избори. Чува се, че и праг на емиграцията няма да има, така че очаквайте изненади на следващите избори.
Те си имат квоти за имигранти ,
сега казаха "не" на предложението за драстично намаление на квотите .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Ясно, значи не съм слушал внимателно новините. Каква е квотата за българи и по хубост ли ги избират да им пратя една снимка?
Не знам специално за българи дали има......
и сигурно не е по красота![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Жалко, щом не е по красота ще трябва да се учи френски, за да се обясним колко добре търгуваме и колко полезни ще сме за банковата им система.
Мушнах му едно дълго от 16,39 и стоп 16,18, ей така за спорта..........отново
----------
Хм, много бързо го и финализирах, кофти и то много![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
pablo (02-12-2014)