Едно напомняне от мен, намираме се в послендата четвърт на осемгодишния цикъл на кризите. Предстои ни да сме свидетели на широкорекламираното начало на светлото безкризисно бъдеще. което ще рече, умните започват да се оглеждат от къде ще дойде новата криза. който се сети първи и се включи на време , ще яде със златни прибори до края на дните си..... Това ми беше само встъпителната реч, че оттадван не сме си писали....
Иначе за цената на двата метала, според мен нещата започнаха да се избистрят. не ми се рови из старите ми постове, но там бях писал че в последната фаза се включват активно медиите. Днес в Профита цитираха първата птичка "Златото ще поевтинее до 660 долара за унция, смята Джон Лафордж, суровинен стратег в Ned Davis Research, пред финансовото издание CNBC." За мен лично нивата трябва да достигнат за злато 1000 и за сребро 14.50 . Само тогава обикновенния инвеститор ще се панира достатъчно за да се прехвърли на балонираните акции..... и тогава БУУУУМ!!!! Но има още време докато това се случи.
P.S. Как се Паблито!!!!!! Радвам се да те видя на фронта!!!![]()