Какво става ако си противоречат? Всичко ли чакаш да се изреди както трябва?Защото се движат различно и дават различни сигнали.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Какво става ако си противоречат? Всичко ли чакаш да се изреди както трябва?
Зависи от времевата графика, иначе не чакам всичко да е изрядно. Във форекса никога няма да е изрядно, всеки индикатор може да ти даде грешка и тук идва вътрешното чувство на трейдъра.
Дам, инстинкта е важен, аз днеска се усетих, как вече дори не гледам РСИ за да видя дали има дивергенция, някак си го усещам, както днес стана при паунд/долар.Зависи от времевата графика, иначе не чакам всичко да е изрядно. Във форекса никога няма да е изрядно, всеки индикатор може да ти даде грешка и тук идва вътрешното чувство на трейдъра.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
определено инстинкта е важен....и аз днес докато стоя пред графиките и инстинктивно усетих как ми се допика....ако не бех станал някак си е неприяно усещането на мокра кожа и гащи.....
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Какво ще направиш ако ти се пикае супер много, но току що имаш сигнал и си в такава ситуация че или се напикаваш и целия свят разбира това, или не взимаш сигнала?определено инстинкта е важен....и аз днес докато стоя пред графиките и инстинктивно усетих как ми се допика....ако не бех станал някак си е неприяно усещането на мокра кожа и гащи.....![]()
Без майтап,ама много често ми се е случвало да чакам по няколко часа сигнал и като стана за 5 минути от компа и тогава се случва всичко![]()
недай си боже и по голяма нужда да му се доходи на човек в такъв моментама отиваме до тоалетната няма начин няма да цапаме гащите за един сигнал я ще има и други
![]()
Точно това имах предвид. И аз често не гледам даден индикатор, просто графиката може да покаже много повече.Дам, инстинкта е важен, аз днеска се усетих, как вече дори не гледам РСИ за да видя дали има дивергенция, някак си го усещам, както днес стана при паунд/долар.
Е този сигнал не може ли да изчака, на пазара нешата не се случват така освен ако не е на тикова графика![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.