INedelchev (19-03-2014)
Как на 15 пипа ще викаш мижави ти бе ей?Одеве ми се доходи до тоалетната, но реших първо да си затворя дългите за едни мижави 15 пипа (да ми е по-спокойно)С толкова пипове семейство се храни!
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Щом ти е пълно торбето, няма значение къде и как търгувашПоне като се напъваме в WC-то няма опасност да изцапаме крачолите
.................................................. ........................
Одеве ми се доходи до тоалетната, но реших първо да си затворя дългите за едни мижави 15 пипа (да ми е по-спокойно)
Не се вързвай на глупостите ми!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (19-03-2014)
кОра днеска нахрани акулите баш както требедве на нула за тях резултатя
два стопа им дадах и една убава позиция дет имаше по сметките мойте отървах входа
![]()
аз изкарах цели +3 пипа, обаче имам още една отворена сделка
дето се клатушка и като гледам 20:00h наближава,
може да се превърне в ударен стоп.
няма да се плашиш, може утре акулите да нахранят теб.................................................. .................................................. ...............................................
Ако не е тайна, с кви обеми работиш, ... може и долу-горе, ... порядък някакъв ...?за едни мижави 15 пипа
Няма проблем и ако не искаш да споделиш естествено ....![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Сметката ми при Бенча е по-голяма от акумулирания ми бонус до момента (за точна сума/обеми не ми се навлиза в подробности)
А иначе за мен не са мижави 15 пипа просто забравих кавичките, а и една колежка каза че повечето във форума се радваме на профит от 10-ина пипа, а за нея те били малко и затова изполвах определението-мижави![]()
Emil Enchev (20-03-2014)
Сметката ми при Бенча е по-голяма от акумулирания ми бонус до момента (за точна сума/обеми не ми се навлиза в подробности)
А иначе за мен не са мижави 15 пипа просто забравих кавичките, а и една колежка каза че повечето във форума се радваме на профит от 10-ина пипа, а за нея те били малко и затова изполвах определението-мижави........ Разбрах те, извинявам ти се още веднъж за нетактичния въпрос ...
Ама, кат ми каже някой, че 10-15 пипоня са нищо ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров