Здравейте,
какви комбинации от индикатори ползвате? Аз гледам графиката да ми е по изчистена и да ползвам по-малко индикатори, но пък по удобни. Ползвам комбинацията ема200,50 + macd + rsi и ми е напълно достатъчно.
Здравейте,
какви комбинации от индикатори ползвате? Аз гледам графиката да ми е по изчистена и да ползвам по-малко индикатори, но пък по удобни. Ползвам комбинацията ема200,50 + macd + rsi и ми е напълно достатъчно.
trymetryme (19-02-2014)
Хубава тема, в която ще се радвам ако повече колеги споделят индикаторите които използват , а също така и какви сигнали ви дават и как определяте вход и изход
Успех с темата
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да, хубаво ще е да се качват картинки със сигнала. Всеки един индикатор не може да работи на 100%, но все пак като му научиш косурите, процента на печалбите могат да бъдат на стабилно ниво.
Би ли дал тон за песен, качвайки твой графики със сигнали по твоите индикатори Както и малко разяснения, кога и защо влизаш в сделка
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
infesta (18-02-2014)
На втория пример, когато RSI е в свръх покупка не се ли притесняваш и ти да купуваш или това че MACD не е на големи стойности ти дава увереност - да си призная осцилаторите не са ми силата , затова извинявам се ако въпросите ми са страни за някой
Давам пример как при macd бялата средна пресича 0 и там може да го осетиш, че ще катери. Разбира са и следиш върховете дали е пробило, а шиша на дъното при фибоначи може да ти даде увереност да купуваш. Долния индикатор не е rsi, в случая вече е за къса, но не бих го играл. По скоро дългото от дъното трябва да се търси и да си направиш точно таргет със индикаторите.
В началото беше писал че използваш MACD и RSI та затова реших че е той, но явно си имаш своите скрити оръжия с които да мориш пазарЯ ..............................Долния индикатор не е rsi
RSI и William's percent range са подобни индикатори и си ги ползвам на различни графики.
Хубава тема
Имам един въпрос на който отговора му може да бъде полезен на много от нас . Има един шаблон -Layers , на който има РСИ (13), и РСИ (3) вкарани в един индикатор . Някой който знае как се прави хватката да вкараш два индикатора в един нека напише тука ще бъда много благодарен .