е как сирене и захар бря, не става ли леко... как да го кажа... да прилича все едно е ядено веднъж вече![]()
![]()
нещо доматено сосче ил кепчук да се добави към сирьеньето нема ли д ае по-убаво
![]()
![]()
е как сирене и захар бря, не става ли леко... как да го кажа... да прилича все едно е ядено веднъж вече![]()
![]()
нещо доматено сосче ил кепчук да се добави към сирьеньето нема ли д ае по-убаво
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Kакъв българин си ти ?
Макарони със захар и сирене е традиционна българска закуска
А плана беше да си правя макарони с кайма и сос, обаче трябваше да ида до магазина
Та няма да е днес явно![]()
Макарони със захар и сирене е традиционна българска закуска![]()
![]()
Но това с кетчуп,пюрета ...кюфтета , нещо не мога да го понасям
Ма то и не си падам много по макаронените изделия![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Те и нашите от малък ме убеждаваха, че не са вкусни, но веднъж се случи като бях на гости да ям истинска паста.....и от тогава непропущам
А пък преди няколко години като гледах семейство Сопрано, редовно да я ядат паста и аз започнах
И сега ми се яде и ще си правя.
Италианската кухня е разкошна![]()
Тоя номер може да го направиш,но вече със направени макарони/спагети със масло,сирене и захар ....дори по-вкусно ставасладку ку ще са може с млекце да се сварят и после с яйца да се запекат![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Kupete си книгата на Иван звездев за рецепти и готвене. Ще ви е от полза![]()
ТоС ич не може да готвиИван звездев![]()
![]()
сигурно направо от тоха са го забили на екрана
![]()
![]()
![]()
Не мога, но ми се получават от време на време като не спазвам тояно рецептите а импровизирам по малко само обаче А какви кюфтенца правя ....