Трябва тъй на всички нива да се обогатяваме![]()
![]()
щот нали парите не бяха всичко
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
А тъйTe са само разменното средство![]()
просто един вид трамплин към следващата точка
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
една лелка по тиливизора беше казала - живяла съм и много бедно, живяла съм и с изключително много пари - определено мога да заявя, че втория вариант е много по-добър![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Парите не са всичко много ясно, но са нещо с което може да си купиш почти всичко.Трябва тъй на всички нива да се обогатяваме щот нали парите не бяха всичко![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз тъй много се нервя![]()
особено някой да има да ми дава леф , а да ми вика те не са всичко
![]()
![]()
Ситуацията веднага се криминализира![]()
![]()
![]()
![]()
аз затуй изобщо не давам назаемдори на изключително близки приятели ако поискат
![]()
предпочитам няколко дена да ме гледат накриво отколкот после да си развалим приятелството
![]()
Туй до някъде е така![]()
![]()
аз с едни така си развалих отношенията , но пък и от моя страна не е имало вина за случилото се
![]()
![]()
![]()
няма значение на кого е вината - резултата е един и същито обикновено почти никога не е на даващия де
обаче той е в състояние да предотврати известни негативни последици, коет по-късно си дава убав резултат кът се сетиш
![]()