То с два-три е по-лесно отколкото само с един. С колко екрана си и колко големи ?
Това е от много голямо значение. Не става на един екран да гледаш повече от един два инструмента на ниски фреймове.
Да уточним , инструмента е нещото дето търгуваш, валутна двойка, метали, индекси каквото си си избрал, а болинджъра и рси са индикатори, в случая става въпрос да търгуваш едновременно две-три валутни двойки примерно, а не кой колко индика закичил на графиката.
Започни с базовите понятия що е туй индикатор, базови понятия от технически анализ, тренд и т.н.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Ами четох ги. Ам на компютъра и на телефона ама на телефона е много трудно![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз пък никога не бих търгувал с телефон на Борсата
И дума да не става . друго си е да си отворя Лап-топа
Като бял човек и да се слея в борсовата игра![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Дечко, толкоз бонбонукси има - ако търгуваш с минимално позволения обем докът ги изредиш всичките даже и без нито една книга да отвориш ще научиш бая
http://www.bestforexbonus.com/nodeposit-bonus
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да де ама като даже и сега съм на работа какво да направя.![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Emil Enchev (26-07-2014)