Еееееееееееееене вервам на Бачо сметката да е 100 лефа
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Ма то ко е с три $$$ такива, 10%, може и да му платят интернета.
МА ко са само два $$, от де, от дееее
Добре че сунето му друг го гледа
Че с те 10лефа на месец или 15.....как бе РЕДЕ, как я мислиш ?
To на ден трябва да изкарваш минимум $$$, а препоръчително е да са $$$$![]()
Брееееей,
http://www.blitz.bg/news/article/296853
Е тва ше раздвижи яко пазарите ако или когато се представи на масовия пазар)
1,222222222222222222222222222222222222222222222222 22222222222222
От статията:
-"Преимуществото на термоядрените реактори е в липсата на отпадъчен радиоактивен продукт"
Според РЕДА са журналистически недоглеждания,,,,,,,,,
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти пък да не мисли, че им ги дадох доброволно...
Люта битка водих за тях...бой, скубах ги...ама.
Нищо здраве да е!
И какво искаш да кажеш, че няколко чифта ботуши и десет парцалкище ме съборят ли....Мнеееее!
Висока съм 1, 68. Що?
Да не ми купуваш бански![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (16-10-2014)
Ма то ко е с три $$$ такива, 10%, може и да му платят интернета.
МА ко са само два $$, от де, от дееее
Добре че сунето му друг го гледа
Че с те 10лефа на месец или 15.....как бе РЕДЕ, как я мислиш ?
To на ден трябва да изкарваш минимум $$$, а препоръчително е да са $$$$Голем си буквалист веееееееее
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Фафле, ти си с перфектна височина
А нямам предвид че могат да те съборят, а че са пари на халос, пък на мен ми е много тежко когато трябва да харча
Трябва ментално да се подготвя и да мисля предимно за това което ще получа,а не че ще дам пари за да го имам....а бе тежко си е
Като чичо Скрудж(патока) съм станал![]()
Олег МИСКИНИНО да не би ти да ми плащаш интернета бря???10%, може и да му платят интернета.
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
Олег, един живот живееш, живей го ларж и както ти харесва...
Утре ще удъртееш и какво само едното пестене и повечко пари в сметката....
А спомени...откъде?
Прави си сметката, но не бъди стиснат...Икономията-майка на мизерията...Парите обичат смелите!