Ам ку ше черпават, да кажа и аз, че йената май рисува за къси)
Да пробва дъното от вчера![]()
Ам ку ше черпават, да кажа и аз, че йената май рисува за къси)
Да пробва дъното от вчера![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
ПРАСЬО таз твойта лакУмия е всепоглъщАща !!!тоз трендак и от де е, че на мен ми се губи
Не можеш да имаш целият СВЯТ !!!
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (16-10-2014)
Айде да мине от РЕДА щото нали сибез туй щом аз го немам
мъжко и може да ти падне нящо(БУТ).
ТРЕНДАКА почва от 28.10.2008 г.
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
фицката (16-10-2014)
Ти си полудял веееееееееетрендак отпреди 6 години
че то може да се мине над него с 200-300 пипа и па да се върне отдоле
по такъв трендак, по правилата на Дау, стопа требе да е сигур 5-600 пипа
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
БАЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ купувам @2780 за 1.7777777![]()
КУПУВАЙ купувай ПРАСЬО!!!ЕЕЕ купувам
Ние ще събираме и броим!!!
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
Реде реде тъжно ми е да те гледам
какъв трендак какви 5 лв Че ти ако се върнеш 5 века преди христос все нейде ще намериш трендак какъвто ти харесва
Еврото до нова година ще качва - това е закон божи Хамериканците трябва да си продаддат залежалата стока по коледа След това чак може да тръгне надоло
Нищо че сега с тебе чакаме да доде дяволското число 1,26666666![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
фицката (16-10-2014)