Олег, здравей да ти призная Дакси го гледан през 2006 и мислех да го взема ама страх
сега как е ? по - добре ли е от валутната търговия? прави ли хубави движения
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kmv, Забравих да кажа и че съответното 1-2-3 няма сила защото е в рейндж. За да е добра една формация 1-2-3 тя трябва да е в края на екстремум. Това ти е още една грешка.
another, На мен ми харесва. Не знам ти какво търсиш. Погледни го, на няколко клика разтояние е![]()
kmv (19-06-2012)
Какво да търся Олег ? :-) каквото търсиш и ти предполагам , но
понеже не съм се занимавал с индекси , по тази причина исках мнение от теб , примерно
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Кажи какво ти трябва и ако мога ще ти помогна. На гатанки няма нужда да играем.
Аз правя нещо подобно на апофис. пифачо не използва стопове понеже не го интересува кога ще му излезе позицията, други влизат за движение от няколко стотин евра. Нямам представа ти какво търсиш
Ако имаш конкретен и ясен въпрос задай го.
кое е по- добре според теб , Дакси или евро- долар , това ми е въпросът
Каква успеваемост имаш , кое е по - добре за трейд - твоят опит какво показва
ДАКС. Еврото дава прекалено малко входове по системата която търгувам. Прави малки и кофти движения, таксите са по-високи и за мен е нерентабилно.
а каква е системата по която отваряш , това което ми изпрати или нещо друго
за какви такси става въпрос? за евро- долар - такаси ??? за спред ли говориш...
..или такси за големи позиции ...
Какво съм ти пращал ?
Такси=комисионни, спред, слипидж....общо таксите които даваш при извършването на сделки.
беше ми изпратил този сайт:
http://emini-watch.com/emini-trading/tick-charts/
и си помислих че си взел нещо от тук като част от трйдинга ти
ако имаш система , пращай да я видя :-) ако ли не , здраве да е...