Засуках го понеже ми е специалност. Базира се на математика, но винаги има вероятност за грешка, а тази грешка може да ти изяде главата във форекса.
Извода е - най-добре е да ти плащат за анализи на парче, отколкото да търгуваш... и много хора точно това практикуват.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (13-10-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (13-10-2014)
за тази работа има стопове
и колко плащат за един анализ ?Извода е - най-добре е да ти плащат за анализи на парче, отколкото да търгуваш... и много хора точно това практикуват.![]()
родните статистици някак не са изявени бих казала то като вземем НСИ-то, и разните отдели статистика дето обикновено са девета глуха- не е кат че ил много на почит тази професия и във финансово изражение предполагам също.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Къде се печели от анализи? Колко са изобщо хората, които правятЗасуках го понеже ми е специалност. Базира се на математика, но винаги има вероятност за грешка, а тази грешка може да ти изяде главата във форекса.
Извода е - най-добре е да ти плащат за анализи на парче, отколкото да търгуваш... и много хора точно това практикуват.
пари по такъв начин?![]()
Не съм добър математик. Но ако използваш тази наука в търговията, е по добре да наблегнеш на "теория на игрите". И най-вече на постулата - колкото повече играеш, толкова повече е вероятността да загубиш. В първото ми помагало за технически анализ се казваше почти буквално това - "графиката е обобщена психограма на всички играчи"Засуках го понеже ми е специалност. Базира се на математика, но винаги има вероятност за грешка, а тази грешка може да ти изяде главата във форекса.
Колкото до чуждите анализи ..... аз донякъде съм привърженик, но трябва следиш анализатора дълго време и за да го разбираш. Безплатни качествени анализи има малко, а за платенитене съм ползвал
Коя беше първата книга, за която говориш? Вероятно в края е пишело, чеНе съм добър математик. Но ако използваш тази наука в търговията, е по добре да наблегнеш на "теория на игрите". И най-вече на постулата - колкото повече играеш, толкова повече е вероятността да загубиш. В първото ми помагало за технически анализ се казваше почти буквално това - "графиката е обобщена психограма на всички играчи"
Колкото до чуждите анализи ..... аз донякъде съм привърженик, но трябва следиш анализатора дълго време и за да го разбираш. Безплатни качествени анализи има малко, а за платенитене съм ползвал
изрично се забранява играта на форекс, защото е опасна за здравето!![]()
Ами това беше най достъпното което намерих тогава, но сега вече не мога да изнамеря линка. Сайта е немски, и буквално в 20 страници бяха синтезира ли всичко. Например подкрепите и съпротивите ги бяха описали по следния начи - точки в които мечките продават, а биците купуват. .....
доста са тея хора имаше един не си спомням как се казваше доста известен беше точно това разправяше че може да печели добри проценти печалба на година но с анализи и преподаване изкарва повече и не му се занимава да търгува![]()