РЕДА си го радват, че правят точно 0,96% профит!!!тез пипсове не ме радват.
0,96% добре ли е Олег бивш ХУДОЖНИКО на РЕДА???
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
РЕДА си го радват, че правят точно 0,96% профит!!!тез пипсове не ме радват.
0,96% добре ли е Олег бивш ХУДОЖНИКО на РЕДА???
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
много се навъдиха тези гадини и много ме дразнят с техните куткудякания http://visitcentralbalkan.net/assets...ene_noctua.mp3![]()
така че мисля да си купувам въздушна пушка и да ги избия
![]()
Oleg (13-10-2014)
Има бе, това Mondial, това 360, това 430, това 458, това La Ferarri. Трябва да съм много закъсал нещастник, за да си ги купя......дори на MatchboxРЕДЕ, да ти кажа, тез пипсове не ме радват. Ако беше казал, че си прибрал 560$ например, тогава можеш да ми съпоставяш спането, че е неефективно, спрямо това което е можело да направя.
Ама едни голи пипсове без стойност....е кво да ги правя ?
----------
Това Ферари снощи го видях, много е красиво
То всъщност...грозно ферари май няма![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Ми 1% на 1000$ са си 10$ бре РЕДЕ
На 10К, са едвам 100$...РЕДЕ, че ти от пчелите си повече изкарваш бе
Левскарино Левски, с въздушна пушка само по циганите ще стреляш. Тези птички нищо лошо не правят
А чухала е ей това: http://www.youtube.com/watch?v=8KZnucYN0Rc
Олег, ако чиляк има по 10-12 подобни търговии месечно.ако чака с 1% от трейдинг да яде
След една година колко би му бил акаунта,
ако капитализира и началния му е бил да кажем 5 000 долара???
ДАВАИ ДОЛАРЕ!!!!
----------
п>п>Олег бившия ХУДОЖНИК на РЕДА
или се покри, или смята колко ще станат!!!
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (13-10-2014)
Нека аз ги сметна набързо, че ОЛЕГ се позатрудни:Олег, ако чиляк има по 10-12 подобни търговии месечно.
След една година колко би му бил акаунта,
ако капитализира и началния му е бил да кажем 5 000 долара???
ДАВАИ ДОЛАРЕ!!!!
----------
п>п>Олег бившия ХУДОЖНИК на РЕДА
или се покри, или смята колко ще станат!!!
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
начален капитал - 5000 долара
12 месеца х 250 бонукс - 3000 долара
След 365 дни резултат - 8000 долара.
Това е резултат, ако не играеш. Защото ако търгуваш ще са значително по-малко![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Fafa (13-10-2014)
ФАФЛЕНЦЕ не беше въпроса такъв!!!Ако му е първата година
Въпроса беше колко ще стане акаунта,
ако чиляк може да прави 10-12% месечно???
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
Fafa (13-10-2014)