фицката (13-10-2014)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (13-10-2014)
Фафле, прави ми силно впечатление, че говора в пловдив се изменя. Тези които са над 40-50годишните имат много специфично произношение с ясни и отчетливи звуци и правилни думи, докато от малките под 30 и особено тийновете, супер рядко чувам онази специфична отчетливост.
Това на пришълците ли се дължи![]()
Що и даваш сурови?
Ще се увълчи и ще те изяде докато спиш някой ден!
После ще ми е мъчно за теб.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дано тръгне ,Кабела ще прави ракета за @6152
лимита съм го сложила на 1.6144 .............................................
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Дължи се на мързел!Фафле, прави ми силно впечатление, че говора в пловдив се изменя. Тези които са над 40-50годишните имат много специфично произношение с ясни и отчетливи звуци и правилни думи, докато от малките под 30 и особено тийновете, супер рядко чувам онази специфична отчетливост.
Това на пришълците ли се дължи
Ти забелязал ли си колко от тях казва уъ, вместо л?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (13-10-2014)
Плъзнали са навсякъдеФафле, прави ми силно впечатление, че говора в пловдив се изменя. Тези които са над 40-50годишните имат много специфично произношение с ясни и отчетливи звуци и правилни думи, докато от малките под 30 и особено тийновете, супер рядко чувам онази специфична отчетливост.
Това на пришълците ли се дължи
http://p1.pichost.me/i/37/1601567.jpg
----------
Е хубаво си е 2-3 пъти в месецавсе пак е куче
да не губи инстинктите си
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
GGBG (13-10-2014)
Fafa (13-10-2014)