За 5-10 пипа по нощите нема да вися . На вас ги оставям , а аз утре ще наваксвам![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
malivatha66 не знам дали се прави, обаче аз наистина забравих по едно време за изборите и се сетих в 19:05, ама къснооо - нищо де - оказа се че тоя път и без мен са добри резултатите.иначе последните години все редовна бях пред урните.
сега смятам поне на пазара да съм редовна и да отделя поне 1 час за нощната сесия.
То понеделник по принцип не си заслужава да се седи пред графиките, ма за кой си няма друга работа става.
Последна редакция от Eli2356 : 05-10-2014 на 20:57
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
и аз бях забравилmalivatha66 не знам дали се прави, обаче аз наистина забравих по едно време за изборите и се сетих в 19:05, ама къснооо - нищо де - оказа се че тоя път и без мен са добри резултатите.иначе последните години все редовна бях пред урните.
сега смятам поне на пазара да съм редовна и да отделя поне 1 час за нощната сесия.подсетиха ме колегите днеска като почнаха да говорят кой за кой е гласувал
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Понеделник ще го отделим за заработване в боносарката и слушане на новини за изборите!malivatha66 не знам дали се прави, обаче аз наистина забравих по едно време за изборите и се сетих в 19:05, ама къснооо - нищо де - оказа се че тоя път и без мен са добри резултатите.иначе последните години все редовна бях пред урните.
сега смятам поне на пазара да съм редовна и да отделя поне 1 час за нощната сесия.
То понеделник по принцип не си заслужава да се седи пред графиките, ма за кой си няма друга работа става.
Не е нужно да висиш, може да си отвориш позицията и да си легнеш.За 5-10 пипа по нощите нема да вися . На вас ги оставям , а аз утре ще наваксвамАз мислех така да направя евро/йената днес, щях да съм 15 пипсчета плюс. Ама мислех не се брои.
Къде бързате тепърва с тези къси? Не казвам, че не е за надолу, ама след този спад края на миналата седмица едва ли ще се срине днес или утре. Даже няма а се учудя ако към края на седмицата е на същото ниво както в началото
То както тръгна, нищо чудно да се изкара рейнджово, ама е възможна и корекция. Като цяло трябва да се чакат сигнали.Къде бързате тепърва с тези къси? Не казвам, че не е за надолу, ама след този спад края на миналата седмица едва ли ще се срине днес или утре. Даже няма а се учудя ако към края на седмицата е на същото ниво както в началото
Moже и така, но за максимални резултати си трябва седене пред графиките - днес пак ударих 100те% на 90те $, с които почнах на първи.Обаче си поседях плътно днес, даже и нощес доста и мисля да е стига за днес. Не че трябва да се седи плътно, но за скалпиране = хващане на максимума си трябва.
----------
За 5-10 пипа и аз не бих седяла, но снощи имаше много хубави движения и чисти входове на азиатските валути веднага след 1 ч, та чак досега - как да не се възползва човек? Аз не виждам толкова предвидими движения всеки ден, та нощ/ден, понеделник/не понеделник реших да си ги хвана.Сега може и няколко дни да не отделям време за търговия, ако няма ясни входове.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 06-10-2014 на 17:48
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Звездолин (06-10-2014)