Разгорещихте се колеги, а резултатите все още не са окончателни. Ами ако не влязат 8 партии? Нека изчакаме още малко.
Разгорещихте се колеги, а резултатите все още не са окончателни. Ами ако не влязат 8 партии? Нека изчакаме още малко.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами те влязоха вече бре и пресконференции правят
Най смешното е ,че бокотиквениците не са доволни от резултати и си мечтаят по нова година за нови избори
Ха сега де
Мене туй лично мен ,ме устройва, защото от избори на избори боклука се оттича по каналния ред, сиреч по канализацията![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
а ми това е очаквано защото той иска цялата власт за да прави каквото си иска, а и сделка с дпс ще е пагубна..Най смешното е ,че бокотиквениците не са доволни от резултати и си мечтаят по нова година за нови избори
Ха сега де
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Боко е тарикат, а иначе азбуките може и да не ги огрее повече прожектор и гледат да се покажат.
Нека има избори. Нека да са покрай някой християнски празник този път, въпреки че българите от чужбина са тук повече през лятната ваканция на децата си, отколкото по Коледа.
На роднинска основа е връзката на теб с баба ти.Ели
Разбирам симпатиите ти кам боко тиквата ама те са на роднинска основа до колкото си спомням
И туй няма нищо общо с икономиката
По времето на Бокотиквеното управление България буквално беше задушена
Хайде да редиме факти
Замря животеца на дребните и средни фирмички щото бокотивеното управление искаше да тури на тяхно место свои послушковци ама то за един ден раално работеща фирма не се прави
Иначе азбучна истина е че гръбнака на всяка евроикономика са точно тези фирмички
Как може търговете на всичките 7 даляна да се спечелят от една единствено никумо неизвестна софийска фирма
И ся кво, таз фирма риба ли ще лови, Друг път
Ще извива ръчичките на нещастните рибари които и без това едвам свързват двата края
Как може ТЕЦ 2 който е държавен да се докара до състояние да не може да плати 6 заплати на 13 души предстоящи пенсионери и да не са му останали грам пари за реинвестиция
Как може да плащаме тока на боковите вятърни мелници и да не правиме Белене, да не отвараме закритите блокове в АЕЦ Козлодуй, пък за Южен поток -то там направо си беше мръсна приказка
Как може ..
А бе кво да приказвам
То стига да си спомниш присъдите на Милиционерския им министър и как Федосова лапаше кебабчета на аркаръ че да не губи време
И сега пак тоя ще напира за власт, че да ни довършваАз Бойко само на снимка и видео съм го виждала.
Бе вие нещо за световна икономическа криза в периода 2008-2011 година чували ли сте или само ми се праите на трейдърЕ.И защо мислите че баш България трябваше да е изключение от целия свят? И точно на дребните и средни фирмета искали да турят ръка - то хиляди фирмета трябва да изтребят и да ги заменят, докато огънат коравия гръбнак на Българската Евроикономика (ега ти труда за нищо!
)
Тая "никому неизвестна софийска фирма" със сигурност и на Бойко не е била известна, и той не е вездесъщ все пак - има си процедура за оплакване, ако някой смята, че нещо е нарушено, има си стачки и протести...
ТЕЦ 2 сигурен ли си че по Бойково време не може да ги плати тези заплати - той не е във властта от година и половина.
Кой каза, че Бойко имал вятърни мелници - докъде ли не стигат лъжите на опозицията... на слухове аз не вярвам.
За Атомните централи и Южен поток командват от чужбина какво да става за жалост.
Не знам за кой присъди на Милиционерския министър говориш.А да се подиграваш с нечий външен вид мислех че си го надживял заедно с пубертета - не може всички да са стройни като фиданки все пак, въпреки че всички го искат.
Последна редакция от Eli2356 : 06-10-2014 на 00:47
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
е защо да е покрай празник-за да го развалим.....трябва просто да смятаме и мислим,а не само да се правим на тарикати...Боко е тарикат, а иначе азбуките може и да не ги огрее повече прожектор и гледат да се покажат.
Нека има избори. Нека да са покрай някой християнски празник този път, въпреки че българите от чужбина са тук повече през лятната ваканция на децата си, отколкото по Коледа.
Ние празници имаме много и почивни дни също. Да жертваме един и да отидем да гласуваме, пък може и да се промени нещо. Поне процента на ДПС няма да е 15, а 7-8 колко са реално.
е гласуването какво общо има с празниците, днес гласувах ,а правя ремонт два дена, отгоре на това ходих от Обеля до Испанската за да свърша това дело...
И аз пропътувах около 5-6 км. с домочадието. Поне времето беше хубаво.
Общо се опитаха да ни убедят, че има с Байряма им и се появи съмнение за поредната схема.
Нека изчакаме. Най-големия празник за мен ще да видя правителство без ДПС, а такова чудо е възможно.
до като бях в банята да се изкъпя и разсъждавах над такъв вариант но си мисля , че няма дпс да го допусне....лека нощ от мен...Най-големия празник за мен ще да видя правителство без ДПС, а такова чудо е възможно