Катун изникна до Темза
кттттттгггггггггггггггггг гггггггггггггг
Катун изникна до Темза
кттттттгггггггггггггггггг гггггггггггггг
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Малкото котенце попитало големия котарак:
- Бате, къде ходиш всяка вечер?
- Ходя да *ба, малчо.
- Бате, може ли да дойда с теб някой път?
- Може. Ще те взема тази вечер.
Изгрял месецът, показали се звездите. Качили се двамата на покрива и... зачакали. Времето било студено и малкото котенце започнало да трепери. Треперило, треперило и накарая казало:
- Бате, аз ще по*ба още малко и ще си ходя...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Малко самоирония........все пак:
http://svishtov-info.net/articles/291
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
след година, две, ще започнат да пищят и че нашо циганьорен ги съди за расизъм и дискриминация, чакайте, чакайте, тепърва ще пищи ЕС, само да се усетят , така де, научат![]()
- Докторе ще живея ли дълго?
- Пушите ли ?
- Не
- Пиете ли ?
- Не
- По жени ходите ли?
- Не
- Е ми тогава защо ви е да живеете дълго![]()
Курс по английски за назаднали
Oh dear — О, еленче
Bye bye baby, baby good bye — Купи, купи бебе, бебето е добра покупка
Undressed custom model — Гол митнически модел
Manicure — Парите лекуват
No smoking! — Тук не се закачат официални сака!
Let it be — Хайде да ядем пчели
I’m just asking — Аз съм просто цар на задниците
I have been there — Там имам едно бобче
God only knows — Единственият нос на Бога
Do you feel alright? — Опипа ли всички отдясно?
Bye bye baby, baby good bye — Купи, купи бебе, бебето е добра покупка
To be or not to be? — Към пчелата или не към пчелата?
I fell in love — Паднах в любовта
Just in case — Само в кутия
I will never give up — Никога няма да повърна
I saw my Honey today — Днес рязах своя мед с трион
I’m going to make you mine — Отивам да ти изкопая мина
May God be with you — Нека майската божа пчеличка бъде с теб
Finnish people — Свършени хора
Bad influence — Лош грип
Phone seller — Обади се на продавача
Good products — Господ е на страната на патиците
Truly yours — Ваш Трули
Let’s have a party — Нека организираме партия
Watch out! — Погледни навън!
I know his story well — Познавам историческия му кладенец
Press space bar to continue — Космическият бар на пресата продължава
I’ll be back — Ще бъда гръб
Copyright — Копирано е правилно
Sleep well — Кладенец на сънищата
Hungry like the wolf — Унгарците обичат вълци
He was fired from the company — Фирмата му изгоря
Stop the violence! — Нека цигулките замълчат!
Spirit is strong, but the flesh is weak — Алкохолът е добър, но месото не става.
Give up smoking — Дай една цигара!
By the way — Купи шосе
Wicked design — Злобен дизайн
Birds in the skies — Птици на ски
Are you afraid? — Ти да не си Фройд?
Showtime — Покажи ми времето
I love you baby — Обичам ви, баби!
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
I love you baby — Обичам ви, баби!
Let it be — Хайде да ядем пчели
I’ll be back — Ще бъда гръб
By the way — Купи шосе
Good products — Господ е на страната на патиците
Copyright — Копирано е правилно
No smoking! — Тук не се закачат официални сака!
![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
„Някой пуска из улиците на Пловдив специално обучени полудиви котки да нападат кучета”.
Наш Котьо, пак е вилнял![]()
боричкал се с кура![]()
.................................................. ............