там ддс-та мдс-та сметнати ли сащот обикновено един процент у цената на тока води до съвсем други у сумата по сметката
обикновено по-голям
![]()
там ддс-та мдс-та сметнати ли сащот обикновено един процент у цената на тока води до съвсем други у сумата по сметката
обикновено по-голям
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
куре, нема си работа.. защо ми го каза това.. сега излиза, че реалното увеличение е 11,99%..
предложете безболезнен начин за самоубийство..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
звездоброец (01-10-2014), L1914 (01-10-2014)
две седмици ги молих тия нещастници да ми сложат подпис на фактурата.. толкова долно и пренебрежително отношение от страна на фирма към неин клиент, до сега не бях срещал..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Че що трябва да те уважават, ... да не би да им избягаш ... ?
Техен си до гроб ... Ръйш ли ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
L1914 (01-10-2014)
Дали ще има отбор срещу когото ще свирят повече дузпи в тази шампионска лига ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Куре след като платим за първи път по новите цени и с просто тройно правило сметнем цената на 1 квт ще разберем истинския процент и с колко са ни прецакали!