Според мен тези продажби са, за да може да си го купят отново от по ниското.
Според мен тези продажби са, за да може да си го купят отново от по ниското.
Ей, Ели, намери се някой да го каже, че корекциите са нормално нещо и не е нужно зад всяка корекциииийка да търсим причини и поводи.......![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз все повече започвам да си мисля, че корекцията е приключила и е време пак да поставяме нови върхове.
Ти как мислиш?
п.п. Имам дълги при ево йена.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Изглежда нямат намерение, чичо САМ отново показва мускули на всички фронтовеослушват се още за да започнат да разпродават двойката
https://charts.mql5.com/5/769/usdjpy...-55227-png.png
https://charts.mql5.com/5/779/usdjpy...trades-plc.png
Днес би трябвало да пробва да направи нов връх, но евро/йена доста пада, но все пак имаме силен долар днес.
Ми решават да приберат хората малко печалби на ключови нива, какво да се прави - нормално. После в един момент се оказва, че няма повече бици/меци да купуват/продават и тренда обръща. Най-лаишки казано. Сега мисля, че сме пак към 108.60, но да видим сега като отворят янковците... предположих неуспешни опити за пробив на горната месечна линия до края на месеца - чисто и просто; само да не се окаже сложно накрая и да ме изненада за нагоре.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Днес обаче се продава тая двойка за съжаление, няма да успее да направи нов връх така като гледам.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Късо от 108.80...стоп на 109.03
И сега спим......
Долара днес загуби доста, а на дневна графика си личи, че има опасност и още да слезе надолу. Въпреки това смятам, че ще почне да се купува отново.