Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
GGBG (23-09-2014)
има ли значение каква е колата след като си си платил паркинга.....![]()
Последна редакция от disel84 : 23-09-2014 на 14:51
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Явно голям недоимък тази година на реколтата. Гледам днес в един супермаркет се наредил Дедо Поп, целия облечен кат черната нинджа, увесил огромния кръст на гърдите. И наредил на лентата с продуктите десетина пакета кайма, някакви мръви и една голяма бутилка 1-1.5литра червено вино. Щом духовенството и войните божии останаха без свини и лозя, за нас какво да говорим.
![]()
АПОКАЛИПСИС, ДЕНЯТ НА СТРАШНИЯ СЪД ИДВА......1,60 то си знае за какво говоря![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Последна редакция от disel84 : 23-09-2014 на 14:51
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
""купува вино от магазина""
Свинаяк РЕДА познава ХОРА дето правят вино
и продават на цена 2,5-3 лева литъра и дето
бият и удрят вЪ ЗЕМЯТА разни братя Минкови,
Катаржина, черги-мерги и всичко уж дето
минава за най-качествено купешко нашенско вино!!!!)
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (23-09-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
щом правят хубаво вино РЕДЕ....и не го подаряват....ами продават....не са ХОРА......![]()
<< ordo ab chao >>
REDA (23-09-2014)
Така е, но до нейде ги оправдавам, че и те имат РАзходи!!!и не го подаряват.
КУЧИК покрай МАКСУДА дуе ли ветер??)
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!!
даже и близо не съм до тоз ареал......при мене е слънчево с купеста облачност и лек бриз.....
я не съм човек...........па и не е верно че не подарявам/дарявам пари или производни.....
![]()
<< ordo ab chao >>