тя цялата драма вътре в азиатския ма толкова е волата......
http://prikachi.com/images.php?images/157/7621157T.png
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
фицката (22-09-2014)
Бачкооооооо кажи ми оди ли на море таз година ваааааааили докле храниш сунето съ пръскаш с маркуча
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
КУЧИК що ти е толкоз лоЖш свапа бре????тя цялата драма вътре в азиатския ма толкова е волата......
http://prikachi.com/images.php?images/157/7621157T.png
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ходих до Симеоновград и Хасково днес....
Прибирам се позицийките при дакса затворени напрофит....Нappy съм
Какво правитеее?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ни та разбирам ко се правиш на хакер....то не е кат да раниш добитъка......
----------
ми не го знам ба......сигур са чопли там на микрофоня.....Кво рече Драгито ве![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
фицката (22-09-2014)
Май нещо разправя как бил уикенда в Швейцария
Пътували надолу, после нагоре ----
Ма от превода се загубили детайлите и пазаря само му следва жестовете)
фицката (22-09-2014)