Трябва да се вадят пари, че наближава времето за плащане на данък на ферарито.ей нямате спирачка бре насилвате пазара и събота и неделя да работипрез седмицата не ви ли стига![]()
Трябва да се вадят пари, че наближава времето за плащане на данък на ферарито.ей нямате спирачка бре насилвате пазара и събота и неделя да работипрез седмицата не ви ли стига![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Значи, пак да те светна. Спирането е за фючърсите , а инстата , въпреки , че пише фючърс ти дава цифрата на самия индекс. В петък Фючърса на дау затвори на 17192 . Сам си провери какви числата в инстата и в бенча.
На мен в trader.bg Standard & Poor's 500 го водят индекс ($SPX500) и може да се търгува така:
Дакса го водят German30/DAX30 и пак е в графа индекси, котировките му са почти същите като на Инста, но не точно, обаче явно е с калкулация фючърс, понеже има и дата за падеж - сегашния изтича на 19.12.2014. В Инста също за индексите пише Calculation: Futures, но нямат падеж. Извинявам се и за мойто невежество, ако има такова, но мен ме интересува да мърда графиката и да мога да го търгувам въпросният инструмент - в края на краищата терминологията не изкарва пари. А в trader-a и Дакса доста повече мърда от на Инста:
.
Пп: та точно на тях бая време мога да им отделя и дневно и нощно, ако желая.
----------
Oп.. сега проверих по-подробно - все пак да не стават обърквации - значи в трейдъра DAX, DOW и SP500 и разни други ги има и като индекси и като фючърси. Не ги бях гледала подробно, понеже досега търгувам само SP500 и то като индекс.
Последна редакция от Eli2356 : 20-09-2014 на 14:14
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Тези с $ отпред са индексите. Навсякъде е така, освен ако трейдъра нещо не са променили.
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Явно и тук е така. Странното обаче е, че и фючърсите и индексите им имат еднакви времена за търговия, само на SP забелязвам леко разминаване - индекса спира за 2,5 часа, фючърса за 45 мин. около полунощ, но пак могат да се търгуват много повече от на Инста. Даксът пък и индекс и фючърс могат да се търгуват до 23 ч, не до 18 ч. като на Инста и отварят в 09:00, а не в 10:00 сутрин. Не знам защо така - решение на брокера ли е... ?
----------
Това последното го правя най-успешно, може и много повече, но не ми се разправя - колкото за нормален живот засега ми стигат. Нещо ако капне и от форекса, пък и на наемна работа като ходя за разнообразие и не мога да се оплача - даже и фитнес, и трето мога да си позволя - само да не ме прочетат данъчните, че може да ми завидят.Ти къде се губиш - заиграваш ли се на световните борси още?
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
фючерси у традер.бг нема, има само дзр-та върху фючерси тамкоет обикновено значи, че котировката е нещо усреднено или интерполирано върху фючерсната графика
както дакса мисля мърдаше с 1/10 от точката
![]()
МЪДРост се вика, всичките некастрирани кОрове го имат![]()
за да се види кои часове се търгува фючерса требе да се види фирмата издател и борсата, за която се издаваза една стока може да има и повече от един фючерс на повече от една борса, за индексите май нещо кът авторски права има
![]()