ами някои сигнали сработват,ама повечето са фалшиви,все пак това е 1 минутка...нормално е
ами някои сигнали сработват,ама повечето са фалшиви,все пак това е 1 минутка...нормално е
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бате Жоро,
да не сте седнали да изследвате онази теория "Бар по бар"![]()
още преди два дена ти казах какъв е този фрагмент от 14 пипса... сега дори си го намалил на 10 пипса. Тогава ставаше въпрос за мащабирането дето ти говори и Олег, а не за колко писа влизаш и колко голямо значение имало в 2-3 пипса
На кратко ще ти кажа. Това са миши теории. Замисли се как търгуват големите, а не разните му амбулантни търговци. При ония няма начало, няма край определяно от това, че преминало нещо си с няколко пипса. Хората разгръщат обеми в широки диапазони и хич не ги ебе, че нещо там било преминало ... както и да е ... да не се натрапвам.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (09-06-2012)
greedy (09-06-2012)
Знам komardjia. Но нали ме сърби и там къде не ме боли. И по някога се вживявам. Та чак почвам да издребнязам. Да не ти прави впечатление моите брътвежи!
Ама си взех 25 долара точно тука. В 22.00 в петък вечер, точно преди затварянето на пазара. Това си ми е стар кют. greedy що ме дъвкал заради подбни изпалнения! Че и мача уж гледах. И питието си пиех.
Бате Жоро ти не си виновен! и не се обвинявай в дребнавост !!!
През последните години навлязоха компютрите и интернета в сферата на финансовите спекулации. Това отвори широко вратите за Сульо енд Пульо и аз покрай тях.
Ретейл сегмента почна да расте и от там влезе в полезрението на лешоядите. Разбира се тази пазарна конюнктура наложи взимането на спешни мерки за по бързо изтърбушване на ретейл сегмента, щото не е лесно и положението на тях - лешоядите, апетита им е безграничен. Ливъриджа растеше, писовете на спреда падаха, изисквания минимум за сметка падна в рамките на едни джобни, а дори и дори под еквивалента на "баниучка с боза", търговията стана денонощна, платформите станаха от интуитивни по-интуитивни, появиха се бонус "Доведи приятел" и т.н.т екстри които трябваше да осигурят комфортна работа на ретейл участника ... предвижвайки се към лапите им. Да не забравя за фючърите и там се появиха МИКРО. Разбира се и трябваше на цялата тази маса някой да даде творчески тласък и за тази цел се появиха платени драскачи на книги, които допълнително канализираха финансовия поток в желаната посока, отклонявайки вниманието на навлизащия от същността на занятието .... и т.н.т. и т.н.т. Ще отбележа - да се прави разлика между платени драскачи и платени преписвачи ... вторите са от нашите хора, само, че паднали на дъното (в повечето случаи)
Конкретно
Ако кажем, че графиката ти е коректно представена там аз виждам само един кендъл който става за нещо и по който бих тръгнал да градя позиция ... нищо друго няма което да си струва вниманието .....но и той за нищо не става, щото е само 10 пипсов
Oleg (09-06-2012), Emil Enchev (09-06-2012), gazaro (11-06-2012)
Преди 2 седмици видях в Южния парк един млад пич да разхожда прасе....Вързал го с каишка,подстригал го кат куче и дори на места му оставил по-дълъг косъм оформяйки нещо кат прическа. Породата е от оная черната дето прилича на глиган и живее по Странджата....Хайванчето беше около 50-60 кила и ако не беше изгрухтяло пред мен на един помияр с каишка,нямаше да се усетя че е свиня....Обаче ми направи впечатление че беше много чисто,което затвърждава мнението че прасетата са любители на хигиената и се валят в калта за да се чистят от паразити и охлаждат през лятото
Това ме развесели![]()
Здравейте ба
Имам едно питане реших тук да питам ,че нещо темата прашаса
Как решавате когато влизате в сделка -дали да влезнете с 2-3 пъти по-голям обем и после да затваряте сделката етапи/части или да отворите един обем и после да правите добавки ?![]()
това зависи от вида стратегия и предполагаемия РР, изчислен на база история. Ако имаш стратегия с по-висока успеваемост, взимаш първия вариант. При него първоначалния риск е по-висок. Ако обаче РР е да кажем около 50/50, за предпочитане е да използваш втория, тъй като там първоначалния обем ти е по-нисък и печалбата се наваксва от добавките.
Второто, което може да те ориентира, е, че според мен първия вариант може да се използва при отиграване на рейндж, а втория при тренд, защото за да правиш добавки ти трябва тренд.
Това от мен. Ако не съм се изразила ясно, питай.
и аз да се повторя...направо не се сдържам
риск мениджмънт в действие...
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Хора, нищо лично, ама сте наспамили хубавата тема. Започнах да я чета с удоволствие, стигнах до към 30-та страница и се отказах. Просто омръзва да превърташ страница след страница, за да се добереш до важното. Предлагам на модераторите да изтрият ненужните постове, едва ли са важни дори за авторите им, и да оставят само тези по темата. Не искам да звуча като лош чичка, просто наистина темата е полезна, но спамът я съсипва. Приемете критиката ми градивно.![]()