по добре следобеда да са изчака като отворят и американците .....
сега идва уикенд и може малко са качат златото и петрола края на деня ....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
петрола си очерта дъното за пробив да видим сега нагоре къде ще си хареса , да му сложа отложените да чакат, и да видим по-късно какво ще реши, но и на мен ми се струва, че нагоре ще е работата![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
горе ако даде движение до 96 някъде идва по дневната съпротивата няма да е лошо ......
после ше има надолу една две фигури сигурно .....![]()
много път за днес , едва ли ще качи толкова, предполагам че последните 3 часови бара ще очертаят нива за пробив и тях вероятно ще ползвам за отложените ордери
на бенча е 100 цента надолу в момента![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ма аз говоря за стария фючърс и затуи така ги гледам .....
дам до 96 няма толкоз много разстояние ,ма пак далеч идва за един ден пук те на 22 ше го сменят ....![]()
наредих ордерите и излизам с детето да пия кафе то или ще спечели без мен или ще загуби без менне са много вариантите докато се върна след час
а тогава разликата ще е само моето присъствие
ама много съм оригинален понякога
![]()
ти ако в бенча ги пускаш ,сега погледнах ,то откакто е отворил новия фючърс точно един бокс е станал между 92 и 9130 ,точно за на даниуин кучето .....
нагоре маи 50тина тика може паднат .....![]()
Толкова евтин петрол и на мен не ми се вижда нормално, би било логично да се качи.Първоначално написано от nedko Виж мнението
петрола си очерта дъното за пробив да видим сега нагоре къде ще си хареса , да му сложа отложените да чакат, и да видим по-късно какво ще реши, но и на мен ми се струва, че нагоре ще е работата
изкара ме с този стоп дето го сложих - няма да влизам повече , дадох и аз нещо на пазара , то не може все да вземаш
или може ама аз не знам още как![]()