Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ще гледам да е масивно строителство. Освен това до склада ще имам достъп само аз - няма да бъркат в него разни бутафорни персони и да се надяваме няма да се налага да пускам тема "Кой ми открадна парите от склада".
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Забрави тази работа, веднъж щом го написа във форума, ей ся ще ти хакнем компа, ще извлечем данните към склада и е свършено!Освен това до склада ще имам достъп само аз - няма да бъркат в него разни бутафорни персони и да се надяваме няма да се налага да пускам тема "Кой ми открадна парите от склада".Май ще се наложи да отвориш такава тема.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
petar80 (16-09-2014)
Eli2356, това, че си ги ламинирала е добра идея, но един съвет от мен - отгоре вземи ги позлати!![]()
Това кат падне докъм 1000 златото.. и то само мисля да го купя кат материал за следващата реколта, че тия вече ще са в склада дотогава.
----------
Ааа, нема да стане. Склада хич няма да е виртуален, моля.. само парите се печелят виртуално, щото няма как - трябва да сме в крак с модата; после разчитам на добрата стара класика - нейде по нивите в полето ще строя подземен склад.на разни интернет сигурности хич им нямам вяра. (то само като мернеш "интер" и ти става ясно.)
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 16-09-2014 на 23:43
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
А ще приемаш ли за съхранение пари на други съфорумници и ако приемаш срещу какъв наем?Това кат падне докъм 1000 златото.. и то само мисля да го купя кат материал за следващата реколта, че тия вече ще са в склада дотогава.
----------
Ааа, нема да стане. Склада хич няма да е виртуален, моля.. само парите се печелят виртуално, щото няма как - трябва да сме в крак с модата; после разчитам на добрата стара класика - нейде по нивите в полето ще строя подземен склад.на разни интернет сигурности хич им нямам вяра. (то само като мернеш "интер" и ти става ясно.)
1000 не, ама 1100 може и да го чукне това злато. Като гледам как се е запътило.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,