споровете са най-печеливши като гледамИмала съм и по-розови дни в разговарянето от напослеък, признавам. Но с добро желание всичко се постига. Мисля малко повече да почна да си вра носа където ми е работа и където не.. пък все ще се намери някой, с който да се скарам подобаващо за поне 50$ (надявам се), после друг, с който да се обичаме за ооще 50$, и така... докат се усетя... ще усъвършенствам хем форекс познанията, хем капитала, с който да ги пробвам после..
намери си няколко несимпатични от форума и действай
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
wannabe (15-09-2014)
Е що бе, лека полека може да се натрупа капитал, 250$ всеки месец, плюс печалби ако си докарваш по 10% на месец да речем, за една година може да се събере сума, ама зависи вече дали ти се занимава с бонус пари или с твойта си сметка.Първоначално написано от Eli2356 Виж мнението
Ми явно аз. Дреме ми. Мислех си, нали съм майстор и с 3$ ще успея. Ма явно не е така - накрая излезе, че тия малки сумета явно не са за мен. Повечето време виждам добри входове, обаче няма как да вляза понеже капитала ми е вече зает на друго. Даже на същия инструмент да е - все тая. Трябва или да се ограничиш до крайност и с малки печалби или да почваш на чисто после. А може би и с малкия ливъридж сбърках. но то си е повече учебен и дисциплиниращ такъв капитал. нещо повече почти не може да се очаква.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli на колегата не му се и помисля да влезе в спор с теб!!!
тук имаше хора ,на които им блокираха сметките след като минаха 1000 $ бонус
така че не се знае до колко ще ти позволят да трупаш бонус
Не знам точно за кой колега говориш - баш тук не виждам някой, с който искам да влизам в спор, даже и в целия форум засега, но няма как - все ще се намери някой да се издъни с някоя глупост и да падне жертва.Преди време ти ми направи такава услуга.
----------
То пък има(ше) някои, които се уливаха наистина - една смислена приказка не са казали, а с хиляди бонус. Ако за месец са го минали тоя бонус, нищо чудно...![]()
Последна редакция от Eli2356 : 15-09-2014 на 09:24
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Е за месец....аз им давам най много седмица![]()
То нали всеки за това се бори,за малко бонус
![]()
Имаше и няколко човека с по 1000 -2 000 $ и то за няколко години изписан бонус , които също бяха с блокирани сметки
някой от тях вече не влизат, при други се реши проблема
Доколкото помня ти беше от хората, на които им блокираха бонуса заради прекаляване през месеца,чудно защо не го споменаваш, а говориш за другите.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark