Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
като се захващаш с нещо го приемай насериозно
ето една интересна статия http://www.manager.bg/%D0%B1%D0%B8%D...B0%D1%81%D0%B0
иска си време докът свикне мозъка със съответната дейностповечето работи дет са необходими за постигането на успех на подсъзнателно ниво се развиват и не се виждат в ежедневната дейност, затуй и от един момент нататъка почва да изглежда много лесно нещо дето първоначално е било изключително трудно (или невъзможно)
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Звездолин (13-09-2014)
Ако си пуснеш една или няколко дългосрочни какво ще правиш по цял ден,ще им баеш ли.
Всъщност истинските про не бръмчат като теб на М1 нали?
А как определяш кой е про всъщност?
Аз пък познавам един,може да ти покаже ордери на 700+ пипа.
Пък той случайно познава тамън няколко човека които въртят сериозни сметки без да блеят по цял ден пред графиките.
----------
Това имам в предвид и аз,след като е избистрена стратегията изобщо не е необходимо да се блее целодневно.иска си време докът свикне мозъка със съответната дейностповечето работи дет са необходими за постигането на успех на подсъзнателно ниво се развиват и не се виждат в ежедневната дейност, затуй и от един момент нататъка почва да изглежда много лесно нещо дето първоначално е било изключително трудно (или невъзможно)
е то блеенето целодневно е зарад малките графики предимноинак ако се жулят големите трендове само наистина няма нужда от блеене по толкоз часове... ама тогаз и обучителния период се удължава драстично
![]()
Нали се сещаш, че на малките ТФ може да имаш няколко сделки (и къси, и дълги) само на 1 свещ големитеили че може да хванеш повече пипове от един инструмент, отколкото му е дневния рейндж
на 1ч ще е трудно за изпълнение това упражнение
Всъщност истинските про не бръмчат като теб на М1 нали?![]()
![]()
![]()
![]()
А как определяш кой е про всъщност?![]()
![]()
![]()
Нито аз, нито ти определяме кой е ПРО![]()
като "про" вероятно мож да се определи такъз традер, дето изхранва себе си и още поне един за период от поне няколко години без да прави нищо другои без да взема социални помощи също
![]()
L1914 (13-09-2014)
всеки си определя на каква графика да търгува но до колкото знам напредналите също съветват да се избягват малките графикиВсъщност истинските про не бръмчат като теб на М1 нали?но може и да бъркат