една позиция е нищоязе от скромния си опит съм забелязал, че акъла почва да идва чак след първите няколкостотин позиции
а почва да се натрупва след първите няколко хиляди
![]()
една позиция е нищоязе от скромния си опит съм забелязал, че акъла почва да идва чак след първите няколкостотин позиции
а почва да се натрупва след първите няколко хиляди
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Да принципно е така, но първо май е добре човек да седне да прочете и тогава да си рискува парите , защото в противен случай много боли накрая...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аууу, че аз без почти никакъв опит съвсем ли без акъл да се чувствам![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Теоритически ако ги знаеш нещата, значи си прочел урока и можеш и практически да подхождаш вече към пазарите...![]()
няма обективна и всеобхватна теория по въпроса обаче за жалостза момента пазарното анализирване е още в изкуствоведско-шаманския преднаучен период
без опит няма как да стане даже и да искаме
практически требе да се подхожда колкото се може по-бърже
![]()
Това как успя да го напишеш, едвам го изговорих, честно ...изкуствоведско-шаманския
Вярно е че чрез опита се постигат максимални знания и е доста ценен, но все пак трябва да имаш някакви общи познания за да започнеш..
Ооо, Краси, добре завърнал се!Отдавна не те бях мяркала.
Знаеш ли каква е разликата между българските и някои чужди университети - доколко е затъпена реалната практика в обучението. Това обяснява и защо излизат наистина подготвени кадри от "някоите чужди университети". И във форекса е така - може да си чел много теория, но практиката пак да те изненада жестоко. И ако не знаеш как да реагираш, да подходиш адекватно... едно голямо нищо се получава накрая. И така след няколко (може и доста да са) практически шамара научаваш някои наистина ценни уроци, дето теорията услужливо изпуска да спомене.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
трябва да се чете много - спор нямане само начални познания трябват
идеята ми е, че няма как да стане само с четене колкото и да изчетем, щот най-важното е строго индивидуално и няма къде да го намерим него написано
![]()
Ооо, Ели, добре заварила!Ооо, Краси, добре завърнал се!Отдавна не те бях мяркала.
Знаеш ли каква е разликата между българските и някои чужди университети - доколко е затъпена реалната практика в обучението. Това обяснява и защо излизат наистина подготвени кадри от "някоите чужди университети". И във форекса е така - може да си чел много теория, но практиката пак да те изненада жестоко. И ако не знаеш как да реагираш, да подходиш адекватно... едно голямо нищо се получава накрая. И така след няколко практически шамара научаваш някои наистина ценни уроци, дето теорията услужливо изпуска да спомене.Бях малко в почивка.
И двете са доста важни неща- теорията и практиката. Обаче при форекса може да ти ковства много пари и време....Хубавото е че след като се научиш от първоначалните си грешки, може да си върнеш изгубеното време и пари..![]()
скъпо хоби е форехсЪ наистинаама при наличието на толкоз много бонбонукс по света с елементарно лев-меринджейство можем да ги пропуснем тез големите загуби
ако подходим сериозно към ситуацията де
![]()