да знам,че са били съдени,ами кои тогава форекс брокери си заслужават,питам те защото явно си по запознат и още нещо от фючърсен брокер може ли да се търгуват валути или не е е препоръчително...
да знам,че са били съдени,ами кои тогава форекс брокери си заслужават,питам те защото явно си по запознат и още нещо от фючърсен брокер може ли да се търгуват валути или не е е препоръчително...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Които ти харесват. Тук споделям виждането на Фицката. През бъкет с нисък спред и висок ливъридж и редовно теглене. И важното е да плащат.
аз питам за някой ,който мога да правя по редки тегления и големи суми...да не е бъкет....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Kakvo значи по-големи суми ?
За мен например малки обеми е всичко под един лот. Нормални обеми от 2-3 до към 7 и големи над 7-10.
Избираш си интерактив или IKON. И си готов. В смисъл ако ще работиш с нормални обеми и искаш форекс.
Но за суми от порядъка на 500-1000евра, няма значение човек. Това са джобни пари.
Коце трупай бонус на инстата и си цъкай с чужди пари защо да се набутваш собствени средства да рискуваш
играй с чужди както правят банките винаги риска да е за сметка парите на другите никога за своя сметка![]()
И аз съм на същия принцип.И то не защото се опасявам от бъкета. Повече се страхувам аз самия да не си ги загубя. Губил съм по 2000-3000 долара акаунти. Така че съм и изработил една граница на оптимален акаунт. И всичко над него го тегля!
Ами да, те много хора така правят. И като им кажеш правя по 50% на месец и веднага ти отвръщат лъжеш, ако правеше щеше да си милионер. Пък то просто си теглиш тези проценти и това е.
говоря за суми на акаунти на д 20к,50к или ако имаш 100к акаунт и отгоре,не за някакви си 1000 евро то всеки брокер става...
Че защо ти е да търгуваш форекс тогава ?
Избираш си голям брокер, със сегрегирани акаунти и банкови гаранции. Дюкаса са такива, но имат високи такси. Интерактив са екстра, но имат нисък ливиръдж. Но при 50000 то едва ли ще използваш повече от 1:10 или 1:20 така че не е проблем.
те дюкас са си баш форекс брокер според мене,всеки към тези двата насочва...мерси